Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η επιλογή του σύγχρονου Αυτοκινητιστή!

23.700 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2020)

H –εντελώς- νέα SKODA OCTAVIA αναβαθμίζει σε κορυφαία ύψη την αισθητική, την ποιότητα, την άνεση, την ασφάλεια και τους χώρους που προσφέρει ο σύγχρονος επαγγελματίας αυτοκινητιστής στους πελάτες του. Ανακαλύψτε την!

Από το 1959 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, η SKODA OCTAVIA έχει να επιδείξει περισσότερες από 6,5 εκ. πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας διακριθεί ως best-seller στην κατηγορία της σε πολλαπλές χώρες ανά την υφήλιο.
Εξαιρετική είναι παράλληλα η εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά, τόσο ως Ι.Χ. όσο και στον κλάδο των Taxi, όπου έχει ουσιαστικά εκμηδενίσει τον ανταγωνισμό την τελευταία 10ετία! Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας (2005 – 2019), η SKODA OCTAVIA έχει να επιδείξει περισσότερες από 7.000 ταξινομήσεις ως Taxi!
Πλέον, η τέταρτη κατά σειρά γενιά της Octavia είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά και σε εκδόσεις Taxi, σε δύο εντυπωσιακά σε σχεδίαση και αισθητική αμαξώματα (Grand Coupe & Sports Wagon), προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, εντυπωσιακές τεχνολογικές καινοτομίες που βελτιώνουν σημαντική την αποδοτικότητα της, πολλαπλές εκδόσεις ως προς τους κινητήρες και φυσικά, υπέρ-πλήρη (ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς) εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Με κόστος αγοράς από 16.782 ευρώ (+ΦΠΑ), η νέα SKODA OCTAVIA είναι πλέον διαθέσιμη ως Taxi και στην ελληνική αγορά, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας νέας εποχής για το επίπεδο των υπηρεσιών που οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν στους πελάτες τους!