Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου NV300 είναι καλαίσθητος και πλούσια εξοπλισμένος…

Τα αναπαυτικά καθίσματα της καμπίνας των επιβατών μπορούν να αναδιπλωθούν όπως π.χ. η πλάτη του μεσαίου που ενσωματώνει μια ειδική βάση στήριξης εγγράφων ή ενός κινητού υπολογιστή.

… με χαρακτηριστική την ύπαρξη μιας οθόνης αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα πολυμέσων.

Στον εξοπλισμό του ιαπωνικού μοντέλου συγκαταλέγεται μεταξύ άλλων και κάμερα οπισθοπορείας.

Πλήθος χώρων, εξαιρετική εργονομία και άνεση

Σε σχέση με το Primastar, το κάθισμα του οδηγού είναι τοποθετημένο κατά 36 χλστ. χαμηλότερα ενώ μεγαλύτερη είναι και η κλίση της πλάτης του. Αυτό προσφέρει μια καλύτερη θέση οδήγησης που παραπέμπει σε επιβατικό όχημα ενώ, την ίδια στιγμή είναι ρυθμιζόμενη εμπρός – πίσω σε διαδρομή μεγαλύτερη (+18χλστ.) σε σχέση με το προκάτοχο μοντέλο.
Πέραν αυτού, το νέο NV300 προσφέρει εντυπωσιακούς χώρους για μικροαντικείμενα, με όγκο 89 λτ. Συνολικά 14 θέσεις με όγκο από 0,2λτ. – 54 λτ. (κάτω από το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό) έχουν προβλεφθεί στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών ενώ στοιχεία όπως η θέση για κινητά τηλέφωνα, φορητό υπολογιστή ή η ειδική βάση για έγγραφα που μπορεί να αφαιρεθεί από την αναδιπλούμενη πλάτη του μεσαίου καθίσματος, αναβαθμίζουν κάθετα την πρακτικότητα του ιαπωνικού μοντελου.
Πέραν όλων αυτών, το NV300 προσφέρει και ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων (NissanConnect) με μια οθόνη αφής 7 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας ενώ οι επιβάτες θα εκτιμήσουν δεόντως την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στην ηχομόνωση της καμπίνας, χάρη σε τροποποιήσεις της εμπρόσθιας κολώνας του αμαξώματος και του παρμπρίζ.

 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ