Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναλόγως της έκδοσης, το NV300 είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο έως 8,6κ.μ. και βάρος έως 1.310 κιλών…

… ενώ η ειδική καταπακτή κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, αυξάνει το ωφέλιμο μήκος έως και κατά 800 χλστ.

Με βασικό προτέρημα την πρακτικότητα

Το νέο NV300 θα είναι διαθέσιμο με δύο μήκη αμαξώματος, δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής προσφέρονται τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη και τριών ευρωπαλετών στις εκδόσεις L1.
Το μεγάλο εσωτερικό πλάτος μεταξύ των θόλων καθώς και η δυνατότητα επέκτασης του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης κατά 410 - 800 χλστ. μέσω μιας ειδικής καταπακτής κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, το ιαπωνικό Van μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα με μήκος έως και 4,15μ. στην καρότσα του ενώ την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα μεγάλο είναι το άνοιγμα τόσο της πλευρικής όσο και της πίσω θύρας.
Με βάση όλα τα παραπάνω, το NV300 Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 5,2 – 8,6κ.μ. στο εσωτερικό του ενώ, σε σχέση με τον προκάτοχο του, το Primastar, προσφέρει αυξημένο όγκο φόρτωσης κατά 200 λτ. στις εκδόσεις με κανονική οροφή (H1) και κατά 300λτ. στις εκδόσεις με ψηλή οροφή (H2).
Το μεικτό βάρος του κυμαίνεται από τους 2,7 – 2,9t. με το ωφέλιμο φορτίο να διαμορφώνεται αντίστοιχα από τα 1.000 – 1.310 κιλά ενώ, τα έως και 18 σημεία στήριξης του φορτίου στο εσωτερικό της καρότσας, διασφαλίζουν την ασφαλή στερέωση πάσης φύσεως αντικειμένων.
Πέραν αυτού, το NV300 είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 9 άτομα στις επιβατικές –Combi- εκδόσεις του ενώ, οι εκδόσεις C+C προσφέρουν επαρκή χώρο επί του πλαισίου για την υποστήριξη μιας μεγάλης ποικιλία υπερκατασκευών.

 

 

ΔΟΚΙΜΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nissan - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ