Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κ. Δανάη Τριανταφύλλη, Managing Director της Auto Τρίτη Α.Ε., κατά την παρουσίαση των βραβείων «Best Car 2020».

Εύλογα τα χαμόγελα στο τραπέζι της Mercedes-Benz Ελλάς χάρη στις σημαντικές βραβεύσεις της μάρκας, από τις κ.κ. Στέλλα Μάνεση (Trucks & CS Marketing), Δέσποινα Ιωαννίδου (Vans & Buses Marketing) και τον κ. Κώστα Καπλάνογλου (Διευθυντή Πωλήσεων Ελαφρών Επαγγελματικών).

O κ. Α. Κολλάρος, Marketing Manager Volkswagen Επαγγελματικά, περιχαρής μετά την βράβευση του νέου T6.1 Transporter (αριστερά) μαζί με τον κ. Μ. Πάλλη, Γενικό Δ/ντη Εκδόσεων Auto Τρίτη.

H κ. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.Α.Σ.).

Η πολυμελής ομάδα των εταιρειών Hyundai – Kia με τις κυρίες Μαίρη Παλαιολόγου και Μαρία Φίλου και τους κυρίους (από αριστερά) Νίκο Χαλβατζή, Πάνο Δάβαρη και Θανάση Αγγελή.

Ο υπεύθυνος σύνταξης του Auto Τρίτη, Κ. Καπογιάννης (αριστερά) με τον κ. Νικόλα Μιαούλη, Προϊστάμενο Τομέα Διαφήμισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατά τη βράβευση της εταιρείας του ως την κορυφαία του κλάδου ασφάλισης αυτοκινήτου.

Ο πρόεδρος της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Ιωάννης Καλλίγερος (αριστέρα), κατά την παραλαβή βραβείου από την κ. Δ. Τριανταφύλλη, Managing Director της Auto Τρίτη Α.Ε.

To βραβείο του ελαστικού με την καλύτερη επίδοση της χρονιάς (elk test) Falken Ziex ZE310 παρέλαβε η κα. Παναγιώτα Γιαννοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων της αντιπροσωπείας.

Ο κος Κωνσταντίνος Μέμμος, Media Relations Manager, Eλλάδας & Κύπρου της Michelin, παραλαμβάνει το βραβείο για το Primacy 4 (καλύτερη επίδοση χρονιάς στο φρενάρισμα).

Παραλειπόμενα της βραδιάς των απονομών

8.239 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Εκτός φυσικά των νικητών σε ότι αφορά στα μοντέλα από την ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων, κατά τη διάρκεια της βραδιάς της απονομής των βραβείων, ανακοινώθηκαν και οι νικητές για τα Πολλά Μεγάλα Δώρα που η Auto Τρίτη Α.Ε. επεφύλασσε σε όσους -τυχερούς- συμμετείχαν με την ψήφο τους στην διαδικασία.
 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)