Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κ. Μάριος Πάλλης, Γενικός Διευθυντής Εκδόσεων Auto Τρίτη, ήταν ο παρουσιαστής των βραβείων «Best Pro Car 2020».

Η μεγάλη βραδιά των επαγγελματικών οχημάτων!

8.245 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Σύσσωμη η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έδωσε το παρόν στην απονομή των βραβείων «Best Pro Car 2020», που διοργάνωσε το Auto Τρίτη Επαγγελματικά, με βάση τις προτιμήσεις χιλιάδων αναγνωστών.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός για το «Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς» (Best Pro Car 2020) που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 4ης διοργάνωσης του αντίστοιχου «Best Car 2020», ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή, όχι μόνο του συνόλου των εκπροσώπων της ελληνικής αγοράς αγοράς επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων, αλλά και χιλιάδων αναγνωστών του περιοδικού.
Με παρουσία 120 κορυφαίων στελεχών των εταιρειών και φορέων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αυτοκινήτου, η απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Auto Τρίτη Α.Ε., μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανάδειξη των νικητών στις διάφορες κατηγορίες βραβείων, προέκυψε από την ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι αναγνώστες του περιοδικού.
Μάλιστα, οι 14.776 έγκυρες συμμετοχές στον διαγωνισμό, ήταν κατά 47,8% περισσότερες σε σχέση με την περασμένη χρονιά, πιστοποιώντας το ενδιαφέρον του κοινού για τα βραβεία «Best Pro Car».
Μεταξύ των κυριότερων βραβεύσεων αξίζει να αναφέρουμε αυτές για:
- Το «Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς»
- Το «Πιο Οικονομικό Επαγγελματικό της Χρονιάς»
- Το «Πιο Value-for-Money Επαγγελματικό της Χρονιάς»
- Το «Καλύτερο Μεσαίο Van της Χρονιάς»
- Το «Καλύτερο Μεγάλο Van της Χρονιάς»
- Τις «Κορυφαίες σε πωλήσεις εταιρείες της Χρονιάς» στα ελαφρά & βαρέα επαγγελματικά οχήματα κ.ά.
Παράλληλα, συνολικά 9.484 συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν κάποιο από τα Μεγάλα Δώρα Φυσικά, εκτός των βραβείων, οι εκπρόσωποι της αγοράς αλλά και όσοι παρακολούθησαν δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου την απονομή των βραβείων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις, τις προτιμήσεις και τα κριτήρια των υποψήφιων αγοραστών ενός αυτοκινήτου (επιβατικού ή επαγγελματικού) στην Ελλάδα σήμερα. Την ίδια στιγμή, οι εκπρόσωποι της αγοράς είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα αποτελέσματα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, τις βλέψεις τους για τη χρονιά που ξεκινά και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)