Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τη νέα πλατφόρμα των λεωφορείων της παρουσίασε η Volvo Buses.

Τα νέα λεωφορεία της Volvo Buses (+vid)

7.394 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2018)

Τη νέα πλατφόρμα των λεωφορείων της παρουσίασε η Volvo Buses, στην οποία βασίζονται τα νέα μοντέλα, όπως το 9900 και το 9700. Δείτε περισσότερα.

Δίνοντας έμφαση στον σχεδιασμό και την άνεση, η Volvo Buses κατασκεύασε και παρουσίασε τη νέα της πλατφόρμα, στην οποία θα βασιστεί η νέα σειρά των μοντέλων της, αποσκοπώντας να πείσουν περισσότερους  ανθρώπους να ταξιδέψουν με το λεωφορείο, ακόμη και σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Μέρος της νέας αυτής σειράς αποτελούν το πολυτελές Volvo 9900 και το ευέλικτο Volvo 9700.
 
Όπως υποστηρίζει η μάρκα και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν ένα δυναμικά σχεδιασμένο εξωτερικό με ευκρινείς γραμμές και ομαλές πλευρές, πηγαίνοντας την αεροδυναμική σε νέο επίπεδο. Εκτός από το εξωτερικό μέρος η ομάδα σχεδίασης έδωσε μεγάλη προσοχή και στο εσωτερικό του νέου 9900, αναφέροντας πως για εγγυηθεί στους επιβάτες την υψηλού επιπέδου άνεση, επένδυσε στα εργονομικά καθίσματα αλλά και σε ένα καλά μονωμένο εσωτερικό με χαμηλό επίπεδο θορύβου.
 
Από κει και πέρα το νέο Volvo 9900 προσφέρει επίσης ένα πολύ υψηλό δάπεδο και μεγάλα παράθυρα για να υπάρχει εξαιρετική θέα, σε όλες τις πλευρές, ενώ σημειώνεται πως η εσωτερική οροφή είναι οκτώ εκατοστά υψηλότερη από ό, τι πριν. Τέλος η Volvo γνωστοποιεί πως τόσο το Volvo 9700 όσο και το Volvo 9900 διαθέτουν ολοκληρωμένες λύσεις για ενεργητική και παθητική ασφάλεια, όντας εξοπλισμένες μεταξύ άλλων με το σύστημα Alert Driver που παρακολουθεί τις κινήσεις του λεωφορείου και ειδοποιεί εάν ο οδηγός είναι κουρασμένος ή δεν επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.