Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την ανάδειξη του νικητή για το βραβείο «International Van of the Year 2021»!

Η ώρα του «International Van of the Year 2021»

2.964 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2020)

Την 17η Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί ο φετινός νικητής του βραβείου για το πολυπόθητο «International Van of the Year 2021». Ποιοι είναι ωστόσο οι επικρατέστεροι διεκδικητές του τίτλου;

O καιρός έφτασε και μετά την ανάδειξη του Κορυφαίου Φορτηγού για το 2021 σε διεθνές επίπεδο, σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα την 17η Δεκεμβρίου, η αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού, αναμένεται να ανακοινώσει τον νικητή του «International Van of the Year Award» για το 2021.
Μετά τον περσινό –διπλό- θρίαμβο της Ford, όταν και απέσπασε τόσο τον τίτλο του «International Van of the Year 2020» όσο και το «International Pick-Up Award» για το 2020 με τα μοντέλα Transit Custom Plug-In Hybrid και Ranger αντίστοιχα, ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί ο νικητής του βραβείου για το καλύτερο ελαφρύ επαγγελματικό της χρονιάς από την κριτική επιτροπή του θεσμού, που όπως είναι φυσικό θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας.

Μια ματιά στους… μονομάχους του φετινού βραβείου
Το φετινό βραβείο του «International Van of Year Award» διεκδικείται συνολικά από επτά μοντέλα από πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές, ή λόγω των πολλαπλών συνεργασιών στον χώρο, από τέσσερα διαφορετικά οχήματα από τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές.
Μεταξύ αυτών υπάρχουν μάλιστα οχήματα με συμβατικούς κινητήρες (εσωτερικής καύσης) αλλά και ηλεκτροκίνητες επιλογές.
Η περσινή κάτοχος του τίτλου, Ford, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το προσκήνιο και φέτος με τις εκδόσεις «Active» και «Trial» του Transit ενώ, με σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο θέτει και η νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito (επίσης με κινητήρες εσωτερικής καύσης).
Από τον τομέα των νέων –ηλεκτροκίνητων- ελαφρών επαγγελματικών, τον τίτλο του «International Van of the Year 2021» διεκδικεί ένας ακόμη εκπρόσωπος της Mercedes-Benz Vans και πιο συγκεκριμένα το νέο «eSprinter».
Τέλος, κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίζει μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο και τις νέες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των Μεσαίων Vans του Ομίλου PSA, δηλαδή τα νέα Citroen e-Jumpy, Peugeot e-Expert και Opel / Vauxhall Vivaro-e.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν φυσικά να παρακολουθήσουν την ανακήρυξη του νικητή του «International Van of the Year 2021» εδώ.