Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το νέο σύστημα ασφάλισης της καμπίνας, DAF Night Lock, μπορεί να αντέξει 150% αυξημένες πιέσεις και καταπονήσεις, καθιστώντας την καμπίνα ουσιαστικά απαραβίαστη.

Το νέο σύστημα ασφάλισης της καμπίνας, DAF Night Lock, μπορεί να αντέξει 150% αυξημένες πιέσεις και καταπονήσεις, καθιστώντας την καμπίνα ουσιαστικά απαραβίαστη.

Καμπίνες «χρηματοκιβώτια» από τη DAF Trucks!

11.218 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Η DAF Trucks παρουσίασε τη νέα γενιά του συστήματος ασφάλισης της καμπίνας των φορτηγών της από… διαρρήξεις με τον ονομασία «Night Lock». Με αυξημένη κατά 150% αντοχή σε σχέση με τον προκάτοχο του, το νέο DAF Night Lock καθιστά την καμπίνα ενός φορτηγού, σωστό… χρηματοκιβώτιο!

Πως λειτουργεί και γιατί χρειάζεται το DAF Night Lock;

 

  • Διαθέσιμο για όλα τα φορτηγά της εταιρείας
  • Μπορεί να τοποθετηθεί και σε προγενέστερες γενιές οχημάτων
  • Αυξημένη αντοχή έως και κατά 150%
  • Πανεύκολη απασφάλιση
 
Το φαινόμενο της κλοπής τόσο του φορτίου όσο και των ίδιων των οδηγών κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών, ενώ αυτοί ξεκουράζονται εντός της καμπίνας, π.χ. σε κάποιο truck stop, είναι μια μάστιγα που ταλανίζει χρόνια τον κλάδο ενώ τα τελευταία χρόνια δυστυχώς τα περιστατικά αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Η εξέλιξη όσο το δυνατόν πιο αποδοτικών και πληρέστερων σε όλους τους τομείς φορτηγών, όπως τα νέα XF, XG & XG+, που η DAF Trucks έχει ήδη παρουσιάσει για τον κλάδο των βαρέων μεταφορών ή το DAF XD που αναμένεται σύντομα, μαζί με τη νέα γκάμα των –ελαφρύτερων- φορτηγών διανομών, είναι σαφέστατα η πρωταρχική επιδίωξη των ειδικών της ωστόσο η διασφάλιση του βέλτιστου σε άνεση και ασφάλεια περιβάλλοντος εργασίας για τους οδηγούς, έχει πολλές παραμέτρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυξημένη αντοχή κατά 150%

 
Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα γενιά του συστήματος ασφάλισης της καμπίνας από το ενδεχόμενο διάρρηξης, με τον ονομασία «Night Lock».
 
Το εν λόγω σύστημα δεν είναι κάτι περισσότερο από μια ειδική ενίσχυση των θυρών της καμπίνας, που τις καθιστούν απαραβίαστες από το εξωτερικό, διασφαλίζοντας έτσι πως ο οδηγός θα είναι απόλυτα ασφαλείας εντός της, ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος χρησιμοποιήσει ακόμη και… λοστό.
 
Ένας ειδικός διακόπτης χρησιμοποιείται για να ασφαλίζει – απασφαλίζει το σύστημα Night Lock ενώ μια ευκρινής ένδειξη (με κόκκινό ή πράσινο χρώμα), ειδοποιεί άμεσα αν το σύστημα είναι ενεργό ή όχι.
 
Με βάση τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, η νέα γενιά του συστήματος μπορεί να αντέξει έως και 150% μεγαλύτερες πιέσεις και καταπονήσεις ενώ, θα μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας ακόμη και ως after-market αξεσουάρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε