Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξής τους βρίσκονται τα νέα DAF διανομών, που θα παρουσιαστούν επισήμως στο 2ο μισό του 2022.

Στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξής τους βρίσκονται τα νέα DAF διανομών, που θα παρουσιαστούν επισήμως στο 2ο μισό του 2022.

Τα νέα φορτηγά διανομών της DAF

2.823 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2022)

Αφού η DAF λανσάρισε τα νέα XF, XG και XG⁺ για τις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, ετοιμάζει πυρετωδώς και τη νέα γενιά φορτηγών διανομών, τα οποία θα εστιάζουν εκ νέου στην ασφάλεια, την ευρυχωρία, την αποδοτικότητα και την άνεση του οδηγού.

Στο 2ο μισό του έτους τα νέα DAF διανομών!

  • Υπό δοκιμή – Στην τελευταία φάση εξέλιξης
  • Με κοινό DNA με τα νέα XF, XG και XG⁺
  • Έμφαση στην ασφάλεια, την αποδοτικότητα και την άνεση
  • Για τις περιφερειακές και εθνικές διανομές
 
Ξεκίνησε η τελική φάση εξέλιξης των νέων φορτηγών διανομών της DAF Trucks, τα οποία η ολλανδική εταιρεία υποβάλει σε εκτεταμένες δοκιμές σε συνεργασία με πελάτες της. Τα εν λόγω φορτηγά φυσικά, θα μοιράζονται το DNA τους με τα ολοκαίνουργια (New Generation) XF, XG και XG⁺, τα οποία προορίζονται για τις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων και όπως και εκείνα, θα εστιάζουν στην ποιότητα, την ασφάλεια, την αποδοτικότητα και την άνεση του οδηγού.
 
Υπενθυμίζεται πως τα New Generation XF, XG και XG+ σημειώνουν ήδη μεγάλη επιτυχία, ενώ απέσπασαν και το βραβείο «International Truck of the Year 2022». Μάλιστα, τα νέα φορτηγά της DAF είχαν συγκεντρώσει σχεδόν 20.000 παραγγελίες, πριν καν εκκινήσει η παραγωγή τους στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στη 93ετή ιστορία της ολλανδικής μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα γενιά στις διανομές

Τα υπό δοκιμή New Generation DAF φορτηγά διανομών μοιράζονται την πλατφόρμα τους με τα «αδέλφια» τους για τις διεθνείς και μεγάλων αποστάσεων μεταφορές και έχουν εξελιχθεί ομοίως με βάση του νέους κανονισμούς της ΕΕ για τις μάζες και τα βάρη. Η παρουσίαση των εν λόγω φορτηγών θα πραγματοποιηθεί στο 2ο μισό του τρέχοντος έτους. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη επιπλέον της μεγάλης γκάμας του DAF CF.
 
«Με τα XF, XG και XG+ που αλλάζουν το παιχνίδι, η DAF ξεκίνησε το μέλλον των μεγάλων και βαρέων μεταφορών», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, Ron Borsboom, συμπληρώνοντας: «Τώρα, βρισκόμαστε στον δρόμο για να ξεκινήσουμε και το μέλλον της περιφερειακής και εθνικής διανομής. Αμεση όραση, θέση καθίσματος, εργονομία, εφαρμογή και φινίρισμα, όλα θα είναι μιας νέας κατηγορίας, δίπλα στην ανώτερη απόδοση και οδήγηση και οδική συμπεριφορά του οχήματος».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »