Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Αυτή είναι η 1η εικόνα του νέου DAF XD, το οποίο θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και ακολούθως θα ξεκινήσει η διάθεσή του στις ευρωπαϊκές αγορές.

Αυτή είναι η 1η εικόνα του νέου DAF XD, το οποίο θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και ακολούθως θα ξεκινήσει η διάθεσή του στις ευρωπαϊκές αγορές.

Τον Σεπτέμβριο το νέο DAF XD

19.477 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2022)

Μετά τα XF, XG και XG⁺, η DAF ετοιμάζεται να λανσάρει το 4ο «New Generation» μοντέλο της, τον «μικρό αδελφό» DAF XD -που ταυτόχρονα είναι και ο «μεγάλος αδελφός» του DAF CF- που υπόσχεται να εισάγει premium χαρακτηριστικά στον κλάδο των φορτηγών διανομών.

DAF XD: ο μικρός αδελφός των XF, XG & XG⁺!

  • Νέο φορτηγό διανομών από το φθινόπωρο
  • Ευρύχωρη, χαμηλή καμπίνα 10 κ.μ.
  • Προηγμένη άνεση και ασφάλεια
  • Στη γκάμα πάνω από το DAF CF
 
Το New Generation DAF XD θα παρουσιάσει η DAF Trucks τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της έκθεσης IAA 2022, που θα λάβει χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Προορίζεται κυρίως για τον κλάδο των διανομών και θα αποτελέσει τον μικρότερο αδελφό των XF, XG και XG⁺, στην πλατφόρμα των οποίων θα στηρίζεται.
 
Το νέο DAF XD θα ξεκινήσει να παράγεται το προσεχές φθινόπωρο και θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας πάνω από το DAF CF. Περιττό είναι ίσως να αναφέρουμε, πως η πλατφόρμα του είναι έτοιμη να δεχθεί κάθε τύπο κινητήρα, θερμικό ή μη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με premium χαρακτηριστικά

Μέρος από τα premium χαρακτηριστικά που εμφανίζει το «τρίο» της ολλανδικής εταιρείας, θα περάσει και στο DAF XD, το οποίο υπόσχεται πως θα προσφέρει την καλύτερη ορατότητα στον οδηγό από κάθε άλλο φορτηγό της κλάσης, χάρη στο μεγάλο παρμπρίζ και τα ευρεία πλευρικά παράθυρα της χαμηλού ύψους καμπίνας. Για αυτά που δεν μπορεί να δει ο οδηγός, έχει τη βοήθεια των συστημάτων DAF Corner View και DAF Digital Camera System.
 
Για μία ακόμα φορά ιδιαίτερο βάρος πέφτει στην άνεση του οδηγού, ο οποίος έχει στη διάθεσή του μια καμπίνα σχεδόν 10 κ.μ. Πλήρως ρυθμίσιμη είναι η θέση οδήγησης, ενώ το εργονομικό ταμπλό φέρει έναν πίνακα οργάνων με ψηφιακά πάνελ.

Υψηλή αποδοτικότητα

Η DAF υπόσχεται ακόμα ανταγωνιστικά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2, χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική της καμπίνας, του νέου κινητήρα PACCAR MX-11 και των προηγμένων επικουρικών συστημάτων ADAS. Τη συνδεσιμότητα αναλαμβάνει το σύστημα τηλεματικής και διαχείρισης στόλων «DAF Connect», το οποίο δέχεται «over-the-air» αναβαθμίσεις και ανανεώσεις.
 
Οι αμαξοποιοί θα βρουν πλήθος επιλογών για PTOs και τρόπων σύνδεσης των υπερκατασκευών. Ανασχεδιασμένα είναι το εμπρόσθιο μέρος του σασί, η ανάρτηση της καμπίνας όπως και αυτή του πίσω άξονα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε