Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σχεδόν την μισή πίτα των πωλήσεων της Ευρώπης έχει για λογιαριασμό του το ηλεκτρικό minibus, Karsan Jest Electric.

Karsan Jest Electric: Τούρκικο τo best-seller της Ευρώπης!

4.604 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Ο απόλυτος Ευρωπαίος ηγέτης στα ηλεκτρικά minibus έρχεται από την Τουρκία, έχει την υποστήριξη της BMW και ακούει στο όνομα Karsan Jest Electric.

Σε ηγέτη στην κατηγορία των ηλεκτρικών minibus έχει αναδειχθεί το Karsan Jest Electric, το οποίο απέσπασε πέρυσι μερίδιο αγοράς 43% στην κλάση του (ηλεκτρικά λεωφορεία 3,5-6 τόνων). Η επίδοση αυτή γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, αν αναλογιστεί κανείς πως το αντίστοιχο ποσοστό του τούρκικου μοντέλου για το 2019, ήταν της τάξης του 24%

Kοινοποίησε το »

 Υπενθυμίζεται, πως η Karsan λάνσαρε το 2018 το Jest Electric, το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο βρίσκεται στους δρόμους από τις αρχές του 2019. Μάλιστα, το ηλεκτρικό minibus το οποίο διαθέτει τη γραμμή κίνησης της BMW i, αποτελεί και το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο της χώρας μας, καθώς το έχει αποκτήσει ο Δήμος Ρεθύμνης. Σημειώνεται, πως το μικρό της Karsan έχει παρουσία επίσης σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ισπανία.
 
Δείτε το αυτόνομο Karsan Atak Electric
 
Υπενθυμίζεται, πως το Jest Electric των 6 μέτρων μήκους, εφοδιάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα της BMW, ο οποίος αποδίδει ισχύ 180 ίππων και ροπή 290 Nm. Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ενέργεια από μπαταρίες -επίσης της BMW- χωρητικότητας 44 ή 88 kWh, που του προσδίδουν μέγιστη αυτονομία 210 χλμ. Κατά τα γνωστά, προσφέρεται σύστημα ανάκτησης της ενέργειας πέδησης, μέσω του οποίου οι μπαταρίες φορτίζουν εν κινήσει σε ποσοστό έως και 25%. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα σύστημα multimedia με οθόνη αφής 10,1 ιντσών και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν θύρες φόρτισης USB, ενώ προαιρετικά προσφέρεται και ρούτερ για WiFi. Την οδηγική άνεση, τέλος, αναβαθμίζει η ανεξάρτητη ανάρτηση σε κάθε τροχό.
 

Kοινοποίησε το »