Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Από μικρά Vanette μέχρι βαρέα φορτηγά μπορεί να εντάξει μία επιχείρηση στο δυναμικό της μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από μικρά Vanette μέχρι βαρέα φορτηγά μπορεί να εντάξει μία επιχείρηση στο δυναμικό της μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing).

Leasing & Επαγγελματικά: Top 5 Deals of the month

7.302 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

Πέντε επαγγελματικά οχήματα όλων των κατηγοριών - από Vanette μέχρι Pick-Up - που μπορείτε να εντάξετε στο δυναμικό της επιχείρησής μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης, χωρίς να πληρώσετε υπέρογκα ποσά και δίχως να σηκώνετε βάρη, παρά μόνο ένα μηνιαίο σταθερό μίσθωμα και τα …καύσιμα. Ας δούμε όμως μαζί μερικές από τις προτάσεις των εταιρειών Leasing, ALD και Hertz, που προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις «πακέτο».

Υπηρεσίες 360ο: Top 5 επαγγελματικά οχήματα μέσω Leasing!

  • Ολοκληρωμένες λύσεις «πακέτο» από 1 προμηθευτή
  • 5 προτάσεις (Vanette, Van & Pick-Up) για κάθε χρήση
  • Με σταθερό μίσθωμα από 168 ευρώ/μήνα & ό,τι κάψεις
  • Με προνόμια & υπηρεσίες ALD ή Hertz
 
Η μακροχρόνια μίσθωση (Leasing) έχει κατακτήσει την αγορά των επαγγελματικών οχημάτων και όχι άδικα, καθώς προσφέρει στους επιχειρηματίες μια ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα της απόκτησης ενός νέου επαγγελματικού οχήματος, απαλλάσσοντας τους παράλληλα από άγχη και βάρη που θα μπορούσαν να κλυδωνίσουν την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης.
 
Βλέπετε, η αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος είναι καταρχάς μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί τον ακριβή προσδιορισμό και τη λεπτομερή καταγραφή των χαρακτηριστικών και των αναγκών της κάθε επιχείρησης. Σε δεύτερο χρόνο, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να πραγματοποιήσει από μόνος του (εδώ είμαστε εμείς, για να βοηθάμε…) την απαραίτητη έρευνα αγοράς, ώστε να καταλήξει στο όχημα που ικανοποιεί τις ανάγκες του. Ακολούθως, θα πρέπει να βρει και να επιλέξει στις υπηρεσίες που του είναι απαραίτητες, να διαλέξει το καλύτερο ασφαλιστικό πακέτο, να βρει πού θα πραγματοποιεί τη συντήρηση και τις επισκευές που θα προκύπτουν και τόσα όλα που κουραζόμαστε μόνο που τα σκεφτόμαστε…
 
Φυσικά όλα τα παραπάνω συνεπάγονται κόπο, χρόνο και χρήμα, με τον επιχειρηματία να πρέπει να έχει πάντα κατά νου πως δεν αρκεί να μπορεί να αγοράσει ένα επαγγελματικό όχημα, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίζει το λειτουργικό του κόστος, καθώς το λεγόμενο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO) να επιβαρύνει σημαντικά τα διαθέσιμα κεφάλαια μιας εταιρείας ανεξαρτήτως μεγέθους.


Το μόνο έξοδο που έχει να αντιμετωπίσει κάθε μήνα ο επιχειρηματίας είναι το μίσθωμα και το κόστος του καυσίμου.

Το μόνο έξοδο που έχει να αντιμετωπίσει κάθε μήνα ο επιχειρηματίας είναι το μίσθωμα και το κόστος του καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η απάντηση είναι το Leasing

Όλα τα παραπάνω, όμως, πλέον δεν είναι μονόδρομος, υπό την έννοια ότι η αγορά ενός οχήματος δεν είναι υποχρεωτική, καθώς μπορεί να προτιμηθεί η μακροχρόνια μίσθωση, μια λύση που επιλέγουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες, καθώς τους απαλλάσσει από την ανάγκη εκταμίευσης ενός σημαντικού ποσού για την αγορά ενός οχήματος. Κυρίως όμως διώχνει από πάνω τους το βάρος του λειτουργικού μηναίου κόστους, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν τους αφορά η συντήρηση, η ασφάλιση, τα λάστιχα, οι φθορές, η οδική βοήθεια κ.ά. Το μόνο που πληρώνουν, δηλαδή, κάθε μήνα είναι το μίσθωμα -που προσαρμόζει στις δυνατότητές τους- και την αξία του καυσίμου.

Η λύση του «Οne stop solution»

Τα παραπάνω οφέλη ισχύουν σε υπερθετικό βαθμό στην περίπτωση που ο επαγγελματίας επιλέξει μια εταιρεία Leasing που έχει μια ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα, προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες «360ο». Σε αυτή την περίπτωση, η εν λόγω εταιρεία συνδράμει στην αρχική έρευνα, προτείνοντας ενδεδειγμένες λύσεις για την κάθε εταιρεία. Στη συνέχεια αναλύει τα χαρακτηριστικά του οχήματος που ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και του υποδεικνύει τις επιλογές του με βάση «χειροπιαστά» παραδείγματα.
 
Το πράγμα, όμως, δεν σταματάει εδώ καθώς κάποιος έμπειρος συνεργάτης της εταιρείας Leasing θα χειρίζεται όλα τα ζητήματα του στόλου της επιχείρησης, παρέχοντας την ίδια στιγμή συμβουλές καλής λειτουργίας και μόνιμη πρόσβαση σε reports για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του στόλου. Η παραπάνω λύση «πακέτο» λοιπόν αποτελεί όχι μόνο μια ευκαιρία για την κάθε εταιρεία να διώξει από πάνω της οικονομικά βάρη και καθημερινά άγχη, αλλά ουσιαστικά η εταιρεία Leasing μετατρέπεται σε έναν πολύτιμη συνεργάτη-σύμβουλο του επιχειρηματία, ο οποίο μάλιστα δεν χρειάζεται καν να πληρώνει για τις υπηρεσίες που λαμβάνει.
 
Με δύο τέτοιες εταιρείες ασχολούμαστε σήμερα, τις ALD Automotive και Hertz, οι οποίες προσφέρουν πλήθος επιλογών στους υποψήφιους πελάτες τους και μια σειρά από υπηρεσίες και προνόμια που δύσκολα μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Περισσότερα στις παρακάτω ενότητες.

Vanette, Van & Pick-Up από την ALD Automotive

Vanette & Μεγάλο Van από τη Hertz

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »