Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

MAN & FC Bayern: Συνεργασία για δημόσιο πάρκο φόρτισης 1 mW!

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο
MAN & FC Bayern: Συνεργασία για δημόσιο πάρκο φόρτισης 1 mW!

-Καθημερινά 500 ηλεκτρικά λεωφορεία & φορτηγά θα φορτίζουν στην Allianz Arena
-Πλάνο για 50.000 σημεία φόρτισης του 1mW πανευρωπαϊκά μέχρι το 2030
-Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο της MAN παραδίδεται στην Bayern Munich το 2025

Καθημερινά 500 ηλεκτρικά λεωφορεία & φορτηγά θα φορτίζουν στην Allianz Arena

Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όπως η Allianz Arena, διαθέτουν ένα πολύ ισχυρό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των υψηλών αναγκών τους για προβολείς, λειτουργίες τροφοδοσίας και άλλους παράγοντες, που όμως χρησιμοποιούνται πλήρως μόνο τις ημέρες των αγώνων.
Υπό αυτό το πρίσμα, η συνεργασία της FC Bayern Munich με τη MAN Truck & Bus για τη δημιουργία ενός πάρκου φόρτισης επαγγελματικών οχημάτων έχει απόλυτη βάση, ιδίως αν λάβουμε υπόψη πως η χρήση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας σε ποσοστό 100% στην Allianz Arena καθιστά το έργο ακόμη πιο φιλικό προς το κλίμα.
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο της υπόθεσης δε, είναι πως τα συγκεκριμένα σημεία φόρτισης υψηλός ισχύος θα αγγίζουν τα επίπεδα του 1 megawatt και θα εδράζονται σε 30 σημεία, επιτρέποντας έτσι τη φόρτιση μέχρι και 500 ηλεκτρικών λεωφορείων και φορτηγών σε καθημερινή βάση.
Μάλιστα το σχέδιο κατασκευής προβλέπεται να λάβει χώρα σε τρία προγραμματισμένα στάδια στο νότιο χώρο στάθμευσης λεωφορείων της Allianz Arena, με την επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας να μην είναι τυχαία.  
Αυτό, γιατί το στάδιο τοποθετείται στον πολυσύχναστο βόρειο κόμβο του αυτοκινητόδρομου του Μονάχου, παρέχοντας αυτόνομη πρόσβαση σε αυτόν, την ίδια ώρα που υπολογίζεται ότι 10.000 φορτηγά ημερησίως διέρχονται ήδη από τον συγκεκριμένο κόμβο στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών εμπορευματικών μεταφορών.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>