Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Mercedes-Benz: Τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η παραγωγή του eActros 600!

1.344 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2024)
Mercedes-Benz: Τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η παραγωγή του eActros 600!

-Τουλάχιστον 2.000 παραγγελίες έχουν καταγραφεί ήδη για το νέο ηλεκτρικό φορτηγό
-Νυχτερινό ταξίδι στο Βερολίνο & επιστροφή για το όχημα, στο πλαίσιο της IAA Transportation 2024
-Αυτονομία 500 χλμ με μια φόρτιση, θα ξεπερνάει τα 1.000 χλμ με μια ενδιάμεση στάση

Τουλάχιστον 2.000 παραγγελίες έχουν καταγραφεί ήδη για το νέο ηλεκτρικό φορτηγό

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της IAA Transportation 2024, τουλάχιστον 2.000 παραγγελίες έχουν καταγραφεί ήδη για το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο φορτηγό, Mercedes-Benz eActros 600, ενώ σε τετραψήφιο νούμερο ανέρχονται και οι επιστολές προθέσεων.
Συνακόλουθα, η σειριακή παραγωγή της νέας ηλεκτρικής ναυαρχίδας θα ξεκινήσει στο Wörth κάπου στα τέλη Νοεμβρίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Daimler Truck, Martin Daum, να δηλώνει πως: «Έχουμε ήδη παρουσιάσει το όραμά μας για τις βιώσιμες μεταφορές του μέλλοντος εδώ και χρόνια. Για εμάς, η IAA Transportation 2024 περιστρέφεται σαφώς γύρω από την υλοποίηση αυτού του οράματος. Προμηθεύουμε ηλεκτροκίνητα οχήματα σειράς με μπαταρίες στις ποσότητες που απαιτούν οι πελάτες μας».
Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν επίσης τα εργοστάσια της Daimler Truck στο Μανχάιμ, το Κάσελ και το Γκαγκάγκουα. Αυτό, γιατί προμηθεύουν τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την ηλεκτροκίνηση του eActros 600 με μπαταρία, όπως ο ηλεκτρικός άξονας, τα εξαρτήματα μετάδοσης και το μπροστινό κιβώτιο, το οποίο συνδυάζει πολυάριθμα εξαρτήματα υψηλής και χαμηλής τάσης και βρίσκεται στον πρώην χώρο εγκατάστασης του κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>