Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Απόφαση σταθμός του ομίλου Stellantis για την Ευρώπη (πλην Βαλκανίων), με το 5 ή 7 θέσεων ηλεκτρικό Peugeot e-Rifter (φωτό) των 136 hp (αυτονομία 280 χλμ.) να αποτελεί πλέον μονόδρομο για τους ιδιώτες
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Απόφαση σταθμός του ομίλου Stellantis για την Ευρώπη (πλην Βαλκανίων), με το 5 ή 7 θέσεων ηλεκτρικό Peugeot e-Rifter (φωτό) των 136 hp (αυτονομία 280 χλμ.) να αποτελεί πλέον μονόδρομο για τους ιδιώτες.

Μόνο ηλεκτρικά τα επιβατικά Peugeot, Citroen και Opel!

5.030 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Σε μια τολμηρή απόφαση, οι τρεις εταιρείες μέλη του Ομίλου Stellantis (Peugeot, Citroen και Opel), ανακοίνωσαν πως εφεξής θα δέχονται παραγγελίες για τις επιβατικές εκδόσεις των vanette και μεσαίων van τους, αποκλειστικά στις ηλεκτρικές τους εκδόσεις. Εξαιρούνται (προς το παρόν;) οι επαγγελματικές εκδόσεις και οι βαλκανικές χώρες.

Ο Όμιλος Stellantis αποκλείει τους συμβατικούς κινητήρες!


    Μόνο ηλεκτρικά και τα Citroen, με το e-SpaceTourer (φωτό) μεταφοράς 6-9 επιβατών, να φέρει μπαταρίες 50 ή 75 kWh για μέγιστη αυτονομία 230 ή 330 χλμ., αντίστοιχα. Αραγε πότε θα ακολουθήσει η σχετική απόφαση και για τους επαγγελματίες;

    Μόνο ηλεκτρικά και τα Citroen, με το e-SpaceTourer (φωτό) μεταφοράς 6-9 επιβατών, να φέρει μπαταρίες 50 ή 75 kWh για μέγιστη αυτονομία 230 ή 330 χλμ., αντίστοιχα. Αραγε πότε θα ακολουθήσει η σχετική απόφαση και για τους επαγγελματίες;

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Απόφαση σταθμός για τα επιβατικά Peugeot, Citroen και Opel
  • Μόνο ηλεκτρικά τα Berlingo, SpaceTourer, Rifter, Traveller, Expert Combi, Combo Life, Vivaro Combi και Zafira Life
  • Σε ισχύ από τον Ιανουάριο – κανονικά τα επαγγελματικά
  • Εξαίρεση (προς το παρόν;) οι βαλκανικές χώρες
 
Με εξαίρεση τις χώρες των Βαλκανίων και την Ελβετία, η Citroen ανακοίνωσε πως ήδη από τον Ιανουάριο του 2022 όλες οι επιβατικές εκδόσεις των Berlingo και SpaceTourer θα μπορούν να παραγγελθούν αποκλειστικά στις ηλεκτρικές τους εκδοχές. Αυτή η τολμηρή απόφαση της γαλλικής εταιρείας αφορά σε οχήματα που προορίζονται για Ευρωπαίους ιδιώτες, ενώ οι εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες στις επαγγελματικές εκδόσεις, όπως και για προορισμούς εκτός Ευρώπης.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Peugeot, οι ιθύνοντες της οποίας ανακοίνωσαν πως από τον μήνα που διανύουμε τα Rifter και Traveller/Expert Combi θα μπορούν να αποκτηθούν από τους ιδιώτες μόνο ως ηλεκτρικά οχήματα. «Η Peugeot βρίσκεται ήδη στην αιχμή του δόρατος της ηλεκτρικής κινητικότητας: το 75% των επιβατικών μας και το 100% των επαγγελματικών μας οχημάτων είναι ήδη διαθέσιμα με ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το 2021, κάθε έκτο όχημα που πωλούσε η Peugeot στην Ευρώπη ήταν ηλεκτροδοτημένο και, τον Νοέμβριο, έφτασε το ένα ηλεκτροκίνητο όχημα Peugeot σε κάθε πέντε πωλήσεις. Αυτό δείχνει ότι εμείς στην Peugeot έχουμε τη σωστή προσφορά για τους πελάτες μας και ότι η ζήτηση για ηλεκτροκίνητα οχήματα αυξάνεται σταθερά γρήγορα», λέει η Linda Jackson, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Peugeot.
 
Σε ό,τι αφορά στο νεότερο μέλος του Ομίλου Stellantis, την Opel, ανακοινώθηκε επίσης πως οι υποψήφιοι ιδιώτες αγοραστές των Combo Life, Vivaro Combi και Zafira Life θα μπορούν να τα παραγγείλουν αποκλειστικά με ηλεκτρικές γραμμές κίνησης. «Από το 2028, θα πουλάμε αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας στην Ευρώπη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Uwe Hochgeschurtz.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »