ΝΕΟ τεύχος Auto Τρίτη Επαγγελματικά!

Το νέο τεύχος του Νο1 μέσου ενημέρωσης για την αγορά επαγγελματικών οχημάτων και τον κλάδο των Μεταφορών γενικότερα, κοντά σας με 1 μόνο click! Μην το χάσετε!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε… με ένα 1 click για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια και διεθνή αγορά των επαγγελματικών οχημάτων αλλά και τον κλάδο των Μεταφορών γενικότερα, μέσα από την πλούσια ειδησεογραφία του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά.

Στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε την πρώτη –αποκλειστική- δοκιμή στην Ελλάδα του νέου ηλεκτροκίνητου Μεσαίου Van με την ονομασία Maxus eDeliver 3 καθώς και κορυφαίες προτάσεις της αγοράς ελαφρών επαγγελματικών για τις αστικές μεταφορές. Επιπλέον συγκρίνουμε τις… εκτός δρόμου δυνατότητες τριών άκρως επιτυχημένων εμπορικά Pick-Up ενώ, σας προσφέρουμε μια πρόγευση των νέων ηλεκτροκίνητων φορτηγών που σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούν και στους ελληνικούς δρόμους.
Παράλληλα, σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα μπορείτε να βρείτε σημαντικά προϊόντα και υπηρεσίες για τον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων και της συντήρησης ή των ελαστικών τους, καθώς και μια ανάλυση των δεδομένων που σχετίζονται με την ασφάλεια στις οδικές μεταφορές, σε συνεργασία και με την ΟΦΑΕ.
 
Το νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που μόλις κυκλοφόρησε, κοντά σας και με 1 μόνο click!
 
 

Advertisement