Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Maxus σας προκαλεί να την αψηφήσετε!

27.174 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2021)

Οδηγούμε 1οι το νέο –ηλεκτροκίνητο- Maxus eDeliver 3 το οποίο, με ωφέλιμο 1,0t.+ και αυτονομία έως 344 χλμ.(!) είναι σαφές πως δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν… ασυγκίνητο!

Η ηλεκτροκίνηση, και ειδικά στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, είναι σαφές πως ακόμη βρίσκεται σε πρώιμα στάδια στην ελληνική αγορά, δεδομένου ότι, ούτε πληθώρα προτάσεων σε οχήματα υπάρχουν, ούτε το δίκτυο των σημείων φόρτισης έχει επεκταθεί.
Αυτό όμως δεν αναιρεί σε τίποτε την αναμφισβήτητη σχέση τιμής – αξίας που επιδεικνύουν τα προϊόντα της Maxus, θυγατρικής του Κινεζικού… κολοσσού SAIC Motors (για τους γνωρίζοντες), που πλέον λανσάρονται στη χώρα μας από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
Το πρώτο εξ αυτών που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε και φιλοξενούμε –αποκλειστικά- στις σελίδες του τεύχους που κρατάτε στα χέρια σας, φέρει την ονομασία «eDeliver 3» και ουσιαστικά πρόκειται για έναν εκπρόσωπο της κατηγορίας των Μεσαίων Vans.
Με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, εξαιρετικές –για τα δεδομένα της κατηγορίας- μεταφορικές δυνατότητες, έναν άκρως αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα ισχύος 122 ίππων και μέγιστη αυτονομία εντός της πόλης έως και 344 χλμ., το eDeliver 3ουσιαστικά θα κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν ως προς την αποδοτικότητα των νέων ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών που μπορεί να αποκτήσει κανείς στην παρούσα φάση στην Ελλάδα.
Επιπρόσθετα, δεν μπορούμε να να παραβλέψουμε τα σημαντικά Οφέλη που προκύπτουν για τον ιδιοκτήτη μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το περιορισμένου Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας ενός ηλεκτρικού επαγγελματικού σε σχέση με ένα συμβατικό, τη δυνατότητα φόρτισης των μπαταριών του νέου εκπρόσωπου της Maxus ακόμη και σε μόλις 45 λεπτά της ώρας κ.ά.

Πόσο κοστίζει στην ελληνική αγορά

Χωρίς να συνυπολογίσουμε τυχόν Οφέλη που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το κόστος αγοράς (προ φόρων) του νέου Maxus eDeliver 3 στην ελληνική αγορά διαμορφώνεται ως εξής:
  • Maxus eDeliver 3 SWB 35kWh από 26.976 ευρώ
  • Maxus eDeliver 3 SWB 35kWh από 31.008 ευρώ
  • Maxus eDeliver 3 LWB 52,5kWh από 28.185 ευρώ
  • Maxus eDeliver 3 LWB 52,5kWh από 32.218 ευρώ