Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Nέα ασθενοφόρα Peugeot για την Euromedica

3.262 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Ολοκληρώθηκε η παράδοση έξι νέων ασθενοφόρων Boxer, από την Peugeot Hellas προς τον Όμιλο Euromedica.

Η Peugeot Hellas, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, ολοκλήρωσε την παράδοση έξι νέων ασθενοφόρων, βασισμένων στο Boxer, στον Όμιλο Euromedica, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους Υγείας στην Ελλάδα.
Μετά την σχετική διαγωνιστική διαδικασία, οι υπεύθυνοι του Ομίλου Euromedica έκριναν πως τα ασθενοφόρα οχήματα βασισμένα στο Peugeot Boxer πληρούν απόλυτα τις τεχνικές προδιαγραφές που είχαν θέσει, καλύπτοντας πλήρως της ανάγκες μετακίνησης των ασθενών.
Τα έξι ασθενοφόρα Peugeot Boxer που παρέλαβε ο Όμιλος Euromedica εφοδιάζονται με πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. με απόδοση 162 ίππων ενώ έχουν μετασκευαστεί σε δύο κινητές μονάδες και 4 ασθενοφόρα οχήματα μικρού όγκου. Τα εν λόγω οχήματα προορίζονται για τις ανάγκες των κλινικών του Ομίλου σε περιοχές όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Κοζάνη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Όμιλος Συγγελίδη θα παράσχει την εκπαίδευση των πληρωμάτων σε ότι αφορά στον χειρισμό των οχημάτων ενώ, η συντήρηση του πλήρους ασθενοφόρου οχήματος θα πραγματοποιείται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot Hellas.