Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σημαντικά πιο δυναμική σχεδίαση του νέου Caddy έχει βασικά γνωρίσματα τη νέα μάσκα και τα φωτιστικά σώματα καθώς και τις έντονες αυλακώσεις που διατρέχουν το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος.

Εκτός των μεγαλύτερων τροχών και του αυξημένου μήκους του μεταξονίου, το νέο Caddy θα φέρει και ελαφρών κεκλιμένη (στο πίσω μέρος) οροφή.

Νέα στοιχεία & σκίτσα της 5ης γενιάς του VW Caddy

14.623 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

Η 5η γενιά του Volkswagen Caddy έχει ανακοινωθεί πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Φεβρουάριο. Ωστόσο εξασφαλίσαμε δύο νέα σχέδια του νέου Vanette.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, οι επιβατικές εκδόσεις του νέου Vanette της Volkswagen που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του Φεβρουαρίου του 2020 θα φέρουν την ονομασία «Caddy» ενώ, οι επαγγελματικές εκδόσεις του θα ονομάζονται «Caddy Cargo».
Επιζητώντας να το διατηρήσει άκρως ανταγωνιστικό έναντι των σημαντικά αναβαθμισμένων… αντιπάλων του στην κατηγορία των Vanette προκειμένου να συνεχίσει την εντυπωσιακή εμπορική πορεία των προκατόχων του, η Volkswagen Commercial Vehicles έχει ανακοινώσει πως το νέο Caddy θα είναι, ως προς τη σχεδίαση του τουλάχιστον, σημαντικά πιο δυναμικό και καλαίσθητο, διατηρώντας παράλληλα πολλαπλές από τις βασικές του «αξίες» όπως π.χ. η επιλογή μεταξύ δύο μεταξονίων.
Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες αλλά και τα νέα σκίτσα που η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κοινοποίησε επίσημα, το νέο Caddy είναι σημαντικά τροποποιημένο, τόσο σχεδιαστικά όσο και σε ότι αφορά στα επιμέρους μηχανικά του τμήματα.
Πιο συγκεκριμένα, εντελώς νέα είναι η σχεδίαση τόσο της μάσκας όσο και των φωτιστικών σωμάτων που θα φέρουν –φυσικά- συστοιχίες λυχνίων LEDs, ενώ την ίδια στιγμή, η οροφή του οχήματος κυρτώνει και ουσιαστικά χαμηλώνει όσο πλησιάζουμε στο πίσω μέρος, προσδίδοντας έναν αρκετά πιο δυναμικό χαρακτήρα στο μοντέλο. Παράλληλα, έντονα «νεύρα» διασχίζουν το πλευρικό τμήμα του αμαξώματος ενώ και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά και τοποθετημένα κάθετα.
Σε συνδυασμό με το φαρδύτερο μετατρόχιο, η VW ανακοινώνει πως έχει αυξηθεί και το μήκος του κοντού μεταξονίου, γεγονός που μεταξύ άλλων συμβάλλει στην βελτίωση της ευστάθειας και της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος ενώ, μεγαλύτερων διαστάσεων θα είναι και οι τροχοί.
Τόσο οι επιβατικές όσο και οι επαγγελματικές εκδόσεις του νέου Caddy θα εφοδιάζονται με έναν πληρέστατο κατάλογο προηγμένων τεχνολογικά συστημάτων άνεσης και ασφάλειας ενώ, περιττεύει να προσθέσουμε πως και η «συνδεσιμότητα» του οχήματος με το διαδίκτυο και εξωτερικές πηγές δεδομένων γενικότερα, έχει βελτιωθεί σημαντικά.
Τέλος οι επιβατικές εκδόσεις του νέου Caddy θα μπορούν να αποκτηθούν και με πανοραμική γυάλινη οροφή, με την Volkswagen να αναφέρει πως το συγκεκριμένο στοιχείο εξοπλισμού έχει τις μεγαλύτερες διαστάσεις στην κατηγορία του μοντέλου.
Περισσότερα για τα νέα VW Caddy και Caddy Cargo σύντομα…