Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και παρέχει πολλαπλές πληροφορίες από τον υπολογιστή ταξιδιού μέσω της κεντρικής οθόνης του.

Στην βάση της κεντρικής κονσόλας εδράζεται ο επιλογέας ταχυτήτων ενώ…

… ακριβώς μπροστά από τον συνοδηγό υπάρχει ένας μεγάλος –ανοιχτός- αποθηκευτικός χώρος.

Ευρύχωρο, άνετο και εργονομικό εσωτερικό

26.370 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2015)

Οι επιβάτες στο εσωτερικό του νέου Panda Van θα εκτιμήσουν άμεσα την εξαιρετική χωροταξική διαρρύθμιση του ενώ, η σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας είναι καλαίσθητη και νεανική.
Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται τοποθετημένα σε σημεία με καλή εργονομία (συμπ/μένων των διακοπτών για τα παράθυρα), ενώ πολλαπλοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι (μπροστά από τον οδηγό, πίσω από τα καθίσματα, στο εσωτερικό των θυρών κ.ά.).
Τα καθίσματα είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και σε συνδυασμό με την πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης, θα διατηρήσουν τον οδηγό ξεκούραστο ακόμη και μετά από πολύωρα δρομολόγια. Σημαντικό στοιχείο της άνεσης που προσφέρει το ιταλικό μοντέλο είναι η πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας και η απουσία αεροδυναμικών θορύβων, ακόμη και κατά την κίνηση σε υψηλές ταχύτητες.
Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες διευρύνουν σημαντικά το οπτικό πεδίο του οδηγού ενώ τα φιμέ τζάμια στις πίσω θύρες, θα εκτιμηθούν δεόντως σε συγκεκριμένου τύπου διασταυρώσεις.
Τέλος, ο εξοπλισμός των βασικός εκδόσεων είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)