Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο Fiat Panda Van 1,3 4x2

26.330 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2015)

Η νέα προσθήκη στην –ήδη πληρέστατη- γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Fiat Professional, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν ένα άνετο, άκρως ευέλικτο, οικονομικό και αποδοτικό «City Van» με ωφέλιμο φορτίο 500 κιλών.

Η Fiat Professional έχει αποδείξει επανειλημμένα πως είναι σε θέση να κατασκευάζει ποιοτικά και αποδοτικά μικρά οχήματα πόλης, που μπορούν να ανταποκριθούν απόλυτα στις απαιτήσεις μιας τεράστιας γκάμας επιχειρήσεων, που κατά κανόνα δραστηριοποιούνται στις ενδοαστικές μεταφορές.
Πέραν όμως των… καθιερωμένων και στην χώρα μας, Doblo Cargo και Punto Van, η Fiat Professional ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας και μιας νέας, ξεχωριστής, πρότασης στα Mini-Vanette, του Panda Van.
Με εξαιρετικά περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης, καθώς και κόστος αγοράς που ξεκινά από τα 10.400 ευρώ (με Όφελος Απόσυρσης, προωθητικές ενέργειες και χωρίς Φ.Π.Α.), το νέο Fiat Panda Van είναι ένα καλαίσθητο ελαφρύ επαγγελματικό που μπορεί να κινηθεί τόσο στους στενούς δρόμους της πόλης, όσο και στον αυτοκινητόδρομο ενώ, η Fiat Professional το προσφέρει και σε εκδόσεις με σύστημα 4κίνησης.
Παράλληλα, αν και οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι περιορισμένες, ο χώρος φόρτωσης του έχει ωφέλιμο όγκο 1,0κ.μ. και μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 505 κιλών (συμπ/νου του οδηγού).

Τιμοκατάλογος νέου Fiat Panda Van

• Panda Van 1,3 MultiJet 7hhp Pop 4x2 από 14.700 ευρώ (από 14.055 ευρώ με Απόσυρση)
• Panda Van 1,3 MultiJet 75hp Climbing 4x4 από 16.900 ευρώ (από 16.140 ευρώ με Απόσυρση)

Εξοπλισμός

Οι εκδόσεις «Pop 4x2» εφοδιάζονται με τα εξής:
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τιμόνι ρυθμ/νο καθΆ ύψος, κλιματισμός, ηλεκτρικοί – θερμαινόμενοι καθρέπτες, σκούρες επενδύσεις στα πίσω παράθυρα, υαλοκαθαριστήρας πίσω, ηλεκτρικό τιμόνι, ράδιο-CD MP3, ESP, αερόσακος οδηγού – συνοδηγού και πλευρικοί, Start – Stop, ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων.
Οι εκδόσεις «Climbing 4x4» εφοδιάζονται με τα εξής (πέραν των εκδόσεων Pop 4x2):
Τροχοί 15 ιντσών, κιτ επι-σκευής ελαστικού, αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας, μαύρα πλαϊνά προστατευτικά, κλείδωμα διαφορικού.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)