Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Panda Van θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική ευελιξία του και την σταθερότητα του, τόσο στις στροφές όσο και στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα κίνησης που πλησιάζει την τελική.

    Ευέλικτο, ουδέτερο και σταθερό παντού

    26.365 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2015)

    Hπροσεγμένη δομή και ρύθμιση της ανάρτησης, επιτρέπει στο νέο Panda Van να κινηθεί με άνεση τόσο εντός της πόλης όσο και στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους, διατηρώντας πάντοτε μια πολύ καλή ποιότητα κύλισης.
    Ειδικής μνείας χρήζει όπως πάντοτε η επιλογή «City» στο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης που καθιστά τους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες μια… ξεκούραστη υπόθεση ενώ, το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, συμβάλλει με τη σειρά του στην ευελιξία του ιταλικού mini-vanette.
    Στις στροφές οι κλίσεις του αμαξώματος δεν ενοχλούν σε καμία περίπτωση ενώ, όπως προαναφέραμε, πολύ καλή είναι και η ηχομόνωση της καμπίνας.


    *Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Leroy Merlin Ελλάδος για την υποστήριξη της στην φωτογράφηση του οχήματος που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εμπορικού πάρκου του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος».  

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)