Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Tο Porter NP6 προσφέρει έως και 1.400 διαφορετικές δυνατότητες επιλογής.

Το Piaggio Porter NP6 με την σταθερή, ανοιγόμενη περιμετρικά, καρότσα.

Η έκδοση του Porter NP6 με την ανατρεπόμενη καρότσα.

To Porter NP6 σε έκδοση σασί.

Ένα Porter NP6 για κάθε ανάγκη

21.909 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2021)

Με τη δυνατότητα συνδυασμού κοντού (L1) ή μακρού (L2) μεταξονίου με μονούς (SW) ή διπλούς (TW) τροχούς στον πίσω άξονα και τη διαθεσιμότητα δύο έτοιμων προς χρήση εκδόσεων με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα, ολοκληρώνεται η σειρά Porter ΝΡ6. Επιπλέον, οι δύο διαφορετικές σχέσεις μετάδοσης στον πίσω άξονα - κανονική και κοντή - βελτιστοποιούν την κατανάλωση στους διάφορους τύπους χρήσης και διευκολύνουν την εργασία με βαριά φορτία σε απότομες κλίσεις, αυξάνοντας τη δυνατότητα εκκίνησης σε ανηφόρα. Συνδυάζοντας τις διάφορες διαθέσιμες εκδόσεις, το Porter NP6 προσφέρει έως και 1.400 διαφορετικές δυνατότητες επιλογής, καθώς μπορεί να διαμορφωθεί κατά παραγγελία για κάθε επαγγελματική ανάγκη ή προτίμηση που μπορεί να έχει ο τελικός χρήστης. Αναλυτικότερα, οι εκδόσεις έχουν ως εξής:


Το Piaggio Porter NP6 με την σταθερή, ανοιγόμενη περιμετρικά, καρότσα.

Το Piaggio Porter NP6 με την σταθερή, ανοιγόμενη περιμετρικά, καρότσα.

Kοινοποίησε το »

Έκδοση σταθερής καρότσας

Το Porter NP6 Fixed Deck είναι η ιδανική έκδοση για όσους αναζητούν μια επίπεδη καρότσα, πλήρως αξιοποιήσιμη και εύκολα προσβάσιμη. Στην πραγματικότητα, η καρότσα απέχει 800 χλστ. από το έδαφος και ανοίγει στις τρεις πλευρές καθώς πέφτουν τα πλαϊνά παραπέτα και η πίσω πόρτα από κράμα αλουμινίου. Προσφέρονται πλήθος επιλογών μήκους της καρότσας, που εκκινούν από τα 2.200x1.680 χλστ. στην έκδοση με τους μονούς πίσω τροχούς και φτάνουν έως και τα 3.080x1.800 χλστ. για την έκδοση με τους διπλούς τροχούς στον οπίσθιο άξονα.

Έκδοση ανατρεπόμενης καρότσας 


Η έκδοση του Porter NP6 με την ανατρεπόμενη καρότσα.

Η έκδοση του Porter NP6 με την ανατρεπόμενη καρότσα.

Το Porter NP6 Tipper Deck συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της δομής της σταθερής  καρότσας με το πρακτικό ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα ανατροπής, με μέγιστη γωνία 45°. Είναι ιδανικό για μεταφορά και εκφόρτωση χύδην φορτίων και βαρέων υλικών και επομένως, είναι το όχημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται, για παράδειγμα, στον κατασκευαστικό κλάδο. Σε όλες τις εκδόσεις, η καρότσα διατίθεται με προστατευτικό καμπίνας καθώς και με πλαϊνά παραπέτα και πίσω πόρτα από αλουμίνιο που της επιτρέπουν να ανοίγει σε τρεις πλευρές.  

Έκδοση πλαισίου

Η υψηλή απόδοση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ανθεκτικότητα και η ευελιξία του πλαισίου εγγυώνται την εξαιρετική ευελιξία της έκδοσης Chassis, την αφετηρία για μετασκευές εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων: Το Porter NP6 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε μια τεράστια γκάμα μετασκευών -και κατά συνέπεια αποστολών- όπως για παράδειγμα αστική εφοδιαστική αλυσίδα, παραδόσεις τροφίμων, χωματουργικά, συντήρηση, κινητά συνεργεία, κατασκευές, κινητές διαφημιστικές πινακίδες και δημόσια έργα.

To Porter NP6 σε έκδοση σασί.

To Porter NP6 σε έκδοση σασί.

Επίσης, για τη διευκόλυνση ακόμα και των πιο απαιτητικών εργασιών, το Porter NP6 είναι έτοιμο για εγκατάσταση δυναμοληπτών, που παρέχουν ισχύ έως και 16 kW: εκτός από τον κινητήρα, ο δυναμολήπτης μπορεί να εγκατασταθεί και στο κιβώτιο ταχυτήτων, όπου προσαρμόζεται προς τα κάτω και είναι πιο εύκολα προσβάσιμος για εξοπλισμό που βρίσκεται πίσω από την καμπίνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Piaggio Porter NP6:
https://commercial.piaggio.com/gr_EL/

 

Kοινοποίησε το »