Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56

3.731 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2024)
Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56

Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56

Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56

  • Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56
  • Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56
  • Nέο λάστιχο της Hankook για e-buses: E-Smart City AU56

-Προορίζεται για ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία
-H Ηankook υπόσχεται καλή διάρκεια ζωής & χαμηλή αντίσταση κύλισης
-Πιστοποιημένο για χρήση το χειμώνα με το σύμβολο χιονονιφάδας (3PMSF)

Προορίζεται για ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία

Για αστικά λεωφορεία και για εταιρείες μεταφορών που δραστηριοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση, προορίζεται το νέο ελαστικό της Hankook, e-SMART City AU56, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση ελαστικών και τροχών, «The Tire Cologne 2024».  
Το e-SMART City AU56 θα είναι αρχικά διαθέσιμο στο δημοφιλές μέγεθος 275/70 R22.5 για επαγγελματικά οχήματα και είναι κατάλληλο για όλες τις θέσεις αξόνων, με τον Αντιπρόεδρο Στρατηγικής Μάρκετινγκ Φορτηγών και Λεωφορείων της Hankook Tire Ευρώπης, Guy Heywood, να εξηγεί πως: «Είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε το πρώτο μας προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία. Αυτό το ελαστικό αυξάνει την αποδοτικότητα των δημόσιων μεταφορών και προωθεί τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση».
 

H Ηankook υπόσχεται καλή διάρκεια ζωής & χαμηλή αντίσταση κύλισης

Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμή μέσα από τους κύκλους της Hankook, το e-SMART City AU56 είναι κομμένο και ραμμένο για τις ειδικές απαιτήσεις των ηλεκτρικών λεωφορείων – και όχι μόνο -, παρέχοντας χαμηλή αντίσταση κύλισης, υψηλή χωρητικότητα φορτίου, πολύ καλή πρόσφυση, βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χάρη στην τεχνολογία του στο μπλοκ πέλματος.
Το νέο e-SMART City AU56 διαθέτει στρατηγικά ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα ελαστικών για την προστασία από χτυπήματα και ζημιές σε κράσπεδα και κόλπους στάσεων λεωφορείων, ενώ το πλευρικό τοίχωμά του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το ελαστικό να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικό. Πρόσθετη ασφάλεια προσφέρει ο νέος δείκτης τριών σταδίων, ο οποίος δείχνει τη φθορά του πλευρικού τοιχώματος με μια ματιά.
Μη λησμονούμε, άλλωστε, πως τα ελαστικά για ηλεκτρικά λεωφορεία, πρέπει να ανταποκρίνονται σε εξαιρετικά υψηλές καθημερινές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, για την επίτευξη της μέγιστης εμβέλειας ανά φόρτιση μπαταρίας, πρέπει να έχουν χαμηλή αντίσταση κύλισης, καθώς και τη δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια την υψηλή ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων στο δρόμο χωρίς να δημιουργούν υπερβολική τριβή.
Επιπλέον, πρέπει να αντέχουν το μεγάλο βάρος των ηλεκτρικών λεωφορείων, απόρροια της βαριάς μπαταρίας, ενώ ο χαμηλός θόρυβος κύλισης αποτελεί επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την άνεση των επιβατών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες A.I. χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του ελαστικού

Για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ελαστικού της Hankook επιστρατεύθηκαν τεχνολογίες αιχμής, όπως σχεδιασμός με τεχνητή νοημοσύνη, δοκιμές με χρήση ψηφιακών διδύμων (βλ. εικονική αναπαράσταση) και τρισδιάστατα εκτυπωμένα σχέδια πέλματος.
Συνεπώς, στον τομέα της αντοχής και της πρόσφυσης κομβικό ρόλο διαδραματίζουν οι εγκοπές σχήματος S μεταξύ των πλευρικών και εφαπτόμενων μπλοκ πέλματος, την ίδια ώρα που κρυφές αυλακώσεις και λαβές αποκαλύπτονται καθώς μειώνεται το βάθος του πέλματος, χάρη στην τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη ασφάλεια και πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής. Συν τοις άλλοις, τα μικρά, βαθμιδωτά μπλοκ εξασφαλίζουν ομοιόμορφη φθορά και αποτρέπουν την παγίδευση πέτρας.
 

Πιστοποιημένο για χρήση το χειμώνα με το σύμβολο χιονονιφάδας (3PMSF)

Υπενθυμίζουμε πως το e-SMART City AU56 βραβεύτηκε πρόσφατα για το σχεδιασμό του στο διεθνή διαγωνισμό, Red Dot Design Award 2024, στο Ανόβερο, που κάθε χρόνο επιλέγει τους νικητές στις κατηγορίες του σχεδιασμού προϊόντων, του σχεδιασμού μάρκας & επικοινωνίας, καθώς και της σχεδιαστικής ιδέας.
Ακόμα, το ελαστικό φέρει τόσο τη σήμανση M+S όσο και το σύμβολο χιονονιφάδας (3PMSF), στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν την καταλληλότητά του για χρήση το χειμώνα, ενώ διαθέτει ένα νέο εικονογράφημα με τη μορφή ενός ηλεκτρικού λεωφορείου στο πλευρικό του τοίχωμα για να αναγνωρίζεται ρητά ως ελαστικό για ηλεκτρικά λεωφορεία.