Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις «Construction» του DAF LF έχουν εξελιχθεί ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο…

… όπως αντίστοιχα και ο σκληροτράχηλες εκδοχές «Construction» του DAF CF με τις πολλαπλές προστατευτικές ενισχύσεις.

Η πληρέστατη γκάμα κινητήρων της DAF περιλαμβάνει επιλογές με ισχύ από 156 – 530 ίππους.

DAF Trucks Πολλαπλές αναβαθμίσεις ουσίας & αποδοτικότητας

6.141 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2019)

Κατά τη διάρκεια της φετινής Bauma, η DAF παρουσίασε αρκετές τεχνολογικές αναβαθμίσεις στα οχήματα της, με στόχο τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της. Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε την παρούσιαση ενός νέου εμπρόσθιου άξονα με δυνατότητα φόρτισης έως και 10t. καθώς και πολλαπλές ακόμη επιλογέων συζυγών αξόνων με αυξημένο φορτίο. Τα μοντέλα CF και XF παρουσιάστηκαν σε εκδόσεις 10x4 και 8x4 αντίστοιχα με τους συγκεκριμένους άξονες ενώ, παρουσιάστηκαν και νέες εκδόσεις «Construction» για τα οχήματα LF και CF. 

Εκδόσεις «Construction» για τα LF και CF
Οι συγκεκριμένες σκληροτράχηλες εκδόσεις προσφέρονται με συγκεκριμένες επεμβάσεις όπως ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας που διασφαλίζει γωνία προσέγγισης 25 μοιρών καθώς αλλά και η αυξημένη απόσταση του από το έδαφος (320 χλστ. στο LF, 400 χλστ. στο CF). 
Παράλληλα φέρουν προστατευτική πλάκα πάχους 3 χλστ. στο κάτω μέρος του ενώ τροποποιημένα είναι και τα σκαλοπάτια εισόδου στην καμπίνα. 
To CF Construction είναι διαθέσιμο ως τράκτορας σε εκδόσεις 6x4 και ως πλαίσιο φορτηγού σε εκδόσεις 8x4 ενώ φέρει ειδική «Off-road mode» λειτουργία για το αυτόματο κιβώτιο TraXon για βέλτιστες επιδόσεις σε εκτός δρόμου διαδρομές. 
Αντίστοιχα, οι εκδόσεις LF Construction είναι διαθέσιμες με μεικτό 19t. με βασικά τους γνωρίσματα το ιδιαίτερα χαμηλό απόβαρο, την εξαιρετική ευελιξία, το χαμηλό κατώφλι εισόδου κ.ο.κ. 

Ειδικά εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης
Η μέγιστη ροπή από ιδιαίτερα χαμηλές στροφές λειτουργίας είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματα των κινητήρων της PACCAR που υιοθετούνται από τα οχήματα της DAF Trucks και για τον κλάδο των κατασκευών. 
Η μέγιστη τιμή της ροπής για τα μηχανικά σύνολα MX-11 (10,8λτ.) και MX-13 (12,9λτ.) των DAF CF και XF (ισχύος από 299 – 530 ίππους), είναι διαθέσιμη κάτω από 1.000 σ.α.λ. και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο TraXon των 12 ή 16 σχέσεων, εγγυάται άμεση απόκριση και ελαστικότητα ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. 
Παράλληλα, η DAF προσφέρει τον κινητήρα PX-7 (6,7λτ.) σε εκδόσεις με ισχύ από 234 – 325 ίππους ενώ, η σειρά LF εφοδιάζεται με τους 4κύλινδρους PX-4 (3,9λτ.) και PX-5 (4,5λτ.) καθώς και τον 6κύλινδρο PX-7, σε εκδόσεις με ισχύ από 156 – 325 ίππους που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5, 6, 9 ή 12 σχέσεων καθώς και αυτοματοποιημένα ή πλήρως αυτόματα κιβώτια όλων των τύπων.