Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Kangoo είναι καλαίσθητος και ευρύχωρος.

Η κεντρική κονσόλα διακρίνεται για την καλή εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων της.

Ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του, το νέο Kangoo μπορεί να αποκτηθεί με μονό ή διπλό κάθισμα συνοδηγού.

Στο πάνω μέρος της έχει προβλεφθεί μια βαθιά θήκη ενώ…

… στο κάτω μέρος της υπάρχουν ποτηροθήκες.

Ωστόσο, με την αναδίπλωση της βάσης του καθίσματος του συνοδηγού, διασφαλίζεται η δυνατότητα φόρτωσης αντικειμένων και στο εσωτερικό της καμπίνας.

Με το κατάλληλο τύπο διαχωριστικού και την αναδίπλωση του καθίσματος, αυξάνεται σημαντικά το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης.

Ανετο και ευρύχωρο εσωτερικό για 2 – 3 επιβάτες

3.790 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

Παρά το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή των υλικών στη σκληρή χρήση και την διασφάλιση, όσο το δυνατόν, περισσότερων αποθηκευτικών χώρων, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Kangoo είναι ελκυστικός σχεδιαστικά και με εξαιρετική εργονομία.
Ο οδηγός θα βρει άμεσα την κατάλληλη θέση οδήγησης και το περιμετρικό οπτικό του πεδίο είναι μεγάλο ενώ, η κολώνα του τιμονιού ρυθμίζεται καθΆ ύψος.
Θέσεις για μικροαντικείμενα έχουν προβλεφθεί κυριολεκτικά παντού, από το ειδικό «ράφι» στην οροφή του οχήματος και το μεγάλο και βαθύ ντουλαπάκι του συνοδηγού, μέχρι το εσωτερικό των θυρών ή στη βάση του καθίσματος του συνοδηγού, εφόσον αναδιπλωθεί η θέση του προς τα εμπρός.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Renault προσφέρει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του νέου Kangoo να επιλέξει –χωρίς επιπλέον χρέωση- το είδος του διαχωριστικού και τον αριθμό των θέσεων στο κάθισμα του συνοδηγού. Οι επιλογές είναι τρεις:
- Pack1: Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι
- Pack2: Πλήρες, ανοιχτό, μεταλλικό διαχωριστικό πλέγμα & αναδιπλούμενο μονό κάθισμα συνοδηγού
- Pack3: Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι & διπλό κάθισμα συνοδηγού.
Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες της χρήσης για την οποία προορίζεται το όχημα, ο ιδιοκτήτης του μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη λύση.
Καταλήγοντας, στον σχετικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων του νέου Renault Kangoo συγκαταλέγονται στοιχεία όπως: αερόσακος οδηγού, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα με αντθερμική προστασία στα τζάμια, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και αυτόματο κλείδωμα θυρών κατά την εκκίνηση του οχήματος, ράδιο-CD (Bluetooth, USB, jack AUX) με χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού, immobilizer, σύστημα υποβοήθησης οικονομίας «ECO mode» με ένδειξη προτεινόμενης σχέσης μετάδοσης κ.ά. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)