Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού, το μήκος του χώρου φόρτωσης μπορεί να ανέλθει έως και στα 2.886 χλστ.

Με ωφέλιμο ύψος 1,13μ., τα φύλλα της πίσω θύρας ανοίγουν σε γωνία 180 μοιρών.

Το νέο Kangoo προσφέρεται με τρία «πακέτα» διαχωριστικού – καθίσματος συνοδηγού.

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος, το νέο Kangoo είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 788 κιλών.

Τόσο στο δάπεδο όσο και στα πλαϊνά τμήματα του χώρου φόρτωσης, έχουν προβλεφθεί συνολικά 12 σημεία στερέωσης του φορτίου.

Ωφέλιμος όγκος φόρτωσης από 3,0 – 4,6κ.μ.

3.792 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

H νέα γενιά του Kangoo θα προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις, «Express» και «Maxi», με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου.
Αναλόγως, διαμορφώνονται και οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης με το μήκος του να κυμαίνεται από τα 1.476 χλστ. (ελάχιστο για την έκδοση Express) έως και τα 2.886 χλστ. (μέγιστο μετά και την αναδίπλωση διαχωριστικού – καθίσματος συνοδηγού για την έκδοση Maxi).
Το πλάτος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 1.219 χλστ. και μεταξύ των θόλων ορίζεται στα 1.045 χλστ. ενώ, το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος διατηρείται σταθερό στα 1.251 χλστ.
Με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τους 2,2t., γεγονός που του επιτρέπει να εισέρχεται ελεύθερα εντός των ορίων του «Πράσινου Δακτυλίου» της πρωτεύουσας, το νέο Kangoo είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος από 600 – 788 κιλά ενώ, αξίζει να αναφερθούμε και στο ιδιαίτερα χαμηλό κατώφλι φόρτωσης με το δάπεδο της καρότσας να απέχει μόλις 558 χλστ. από το έδαφος. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)