Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

O πρωτομάστορας επέστρεψε

3.775 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2015)

Η νέα γενιά ενός από τα πιο εμπορικά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια της τελευταίας 20ετίας, του Renault Kangoo, επιστρέφει μετά από μια διετία και στην ελληνική αγορά με στόχο να αλλάξει άρδην τους συσχετισμούς στην αγορά των Vanette. Το νέο Renault Kangoo είναι πάλι εδώ!

Παρά την… 2ετή απουσία του από την ελληνική αγορά, το Renault Kangoo δεν χρειάζεται συστάσεις στους Έλληνες επαγγελματίες καθώς, από το 1997, όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους χάρη στις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, την άνετη και ουδέτερη οδική συμπεριφορά και φυσικά, το περιορισμένο κόστος χρήσης του.
Σε αυτές τις αρετές, αν και σημαντικά βελτιωμένες σε όλα τα σημεία, αναμένεται να στηριχθεί και η εμπορική πορεία και της νέας γενιάς του γαλλικού Vanette.
Με ελκυστική και αρμονική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού το νέο Renault Kangoo είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (Express και Maxi) με την ελληνική αντιπροσωπεία να προσφέρει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επιλογής του τύπου του διαχωριστικού της καμπίνας, άρα και του αριθμού των θέσεων στο εσωτερικό της καμπίνας (2 ή 3).
Πέραν αυτού, το νέο Kangoo είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με όγκο 4,6κ.μ. (ανάλογα με τον τύπο του διαχωριστικού), ωφέλιμο φορτίο έως και 750 κιλά ενώ παράλληλα, διακρίνεται για την εξαιρετική ευελιξία του εντός της πόλης και τη σταθερότητα του σε δρομολόγια εκτός αυτής.
Τέλος, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας συμπληρώνεται από τις εξαιρετικές προωθητικές ενέργειες της ελληνικής αντιπροσωπείας που προβλέπουν τόσο πολυετείς εγγυήσεις και 5ετή Οδική Βοήθεια όσο και νέα –άτοκη- χρηματοδότηση «Renault PRO+» για όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της.

Τα μελλοντικά πλάνα της Renault
Κατέχοντας την 1η θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από το 1998 έως και σήμερα, η Renault είναι σαφές πως γνωρίζει να κατασκευάζει ποιοτικές, αξιόπιστες και αποδοτικές προτάσεις για τους πελάτες της.
Αναμφίβολα, το σημαντικότερο εκ των μοντέλων στη σχετική γκάμα της είναι το Kangoo, η νέα γενιά του οποίου, αν και παρουσιάστηκε επίσημα το καλοκαίρι του 2013, μόλις τώρα ξεκινά την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά.
Η ελληνική αντιπροσωπεία TEOREN MOTORS B.N. Θεοχαράκης, λανσάρει μια νέα γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με την ονομασία «Renault PRO+» που αρχικά θα περιλαμβάνει τo νέο Kangoo στα Vanette και το Clio PRO+ στα Mini-Vanette, τα οποία σύντομα θα πλαισιωθούν από τα νέα Trafic και Master στην κατηγορία των Van. Παράλληλα όμως, όπως θα διαβάσετε στο σχετικό αφιέρωμα στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, μέσα στο 2016 η Renault θα παρουσιάσει και ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των Pick-Up! Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, ήδη, η Renault προσφέρει και τις –αμιγώς ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις, Kangoo Z.E. (Zero Emissions). 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)