Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Talento Van είναι ο αντικαταστάτης του Scudo στην –πλήρως ανανεωμένη- γκάμα της Fiat Professional.

Fiat Talento - Ο αντικαταστάτης του Scudo

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Fiat Professional δεν είχαν ανακοινώσει αναλυτικά επίσημα στοιχεία αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Scudo που επί σειρά ετών προσέφερε εναλλακτικές επιλογές στη γκάμα της ιταλικής εταιρείας μεταξύ των Doblo και Ducato. 
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως εντός του 2016, πιθανότατα μάλιστα και πριν την Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2016) που θα διοργανωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο, αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική πορεία του ιταλικού Van. 
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμή, το νέο Talento θα βασίζεται στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του της νέας γενιάς του Renault Trafic και του Opel Vivaro ενώ θα κατασκευάζεται και στην ίδια γραμμή παραγωγής της Renault (Sandouville, Γαλλία). 
Σχεδιαστικά, το νέο Fiat Talento διακρίνεται για την δυναμική εμφάνιση του εμπρόσθιου τμήματος του και τα –σχεδόν- κάθετα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης με το μεγάλο πλάτος των αντίστοιχων –συρόμενων- θυρών. Τα εν λόγω στοιχεία αποτελούν και μια πρόγευση για τις γενναιόδωρες μεταφορικές δυνατότητες του μοντέλου. 
Αναφορικά με τη γκάμα των κινητήρων του, η Fiat Professional έχει ανακοινώσει πως θα προσφέρεται με επιλογές πετρελαιοκινητήρων, ισχύος έως και 145 ίππων που θα εφοδιάζονται με μονό ή διπλό turbo. 
Παράλληλα, το νέο Talento θα είναι διαθέσιμο όχι μόνο σε επαγγελματικές (Van) εκδόσεις αλλά και ως όχημα μεταφοράς επιβατών με δυνατότητα υποστήριξης έως και 9 επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ