Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Peugeot Expert διακρίνεται για τη μεγάλη ποικιλία εκδόσεων του και τη φινετσάτη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού.

Αναλόγως της έκδοσης, ο μέγιστος χώρος φόρτωσης έχει όγκο έως και 6,6κ.μ. ενώ, το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως στα 1.400 κιλά.

Εντός της καμπίνας των επιβατών, προσφέρεται ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας για τους όλους με πληρέστατο σχετικό

Τέλος, προηγμένο είναι και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας με προσθήκες όπως η κάμερα οπισθοπορείας.

Peugeot Expert - Ισχυρότερο & με αυξημένο ωφέλιμο

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει ο Όμιλος PSA (Peugeot – Citroen), στόχος του είναι να τριπλασιάσει τις πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων του σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στα επόμενα χρόνια. 
Χωρίς αμφιβολία, η πλήρως ανανεωμένη νέα γενιά του Peugeot Expert, αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια. 

Νέες εκδόσεις «Compact» με μήκος μόλις 4,6μ.! 
Το νέο Peugeot Expert θα είναι διαθέσιμο σύντομα και στην ελληνική αγορά σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος εκ των οποίων, η Compact διακρίνεται για τις περιορισμένες διαστάσεις και την εξαιρετική ευελιξία της (κύκλος στροφής μόλις 11,3μ.). Παράλληλα όμως, το Expert Compact είναι σε θέση να μεταφέρει αντικείμενα με όγκο έως 5,1κ.μ.
Συνολικά, στη γκάμα του νέου Expert περιλαμβάνονται επιλογές με μήκος αμαξώματος από 4,6 – 5,3μ. που μπορούν να υποστηρίξουν φορτία με όγκο από 5,1 – 6,6κ.μ. ενώ, αναλόγως της έκδοσης, το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως και στα 1.400 κιλά!  

Μέση κατανάλωση από 5,1λτ./100χλμ. 
Η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων του νέου Expert περιλαμβάνει επιλογές 1,6 και 2,0λτ. που αποδίδουν ισχύ από 95 – 180 ίππους και μέγιστη ροπή από 210 – 400 Nm. Ο BlueHDi των 1,6λτ. αποδίδει ισχύ 95 – 115 ίππων και συνεργάζεται με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων ή με το αυτόματο ETG6 (6 σχέσεις). 
Αντίστοιχα ο 2,0λιτρος BlueHDi αποδίδει ισχύ 120, 150 ή 180 ίππων που συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. 
Με τη μέση κατανάλωση καυσίμου τους να ξεκινά από τα 5,1λτ./100χλμ., προκειμένου να καλύψουν τις προδιαγραφές της Euro6, οι συγκεκριμένοι κινητήρες κάνουν χρήση ουρίας για την επεξεργασία των καυσαερίων με τη δεξαμενή των 22,4λτ. να επαρκεί για αυτονομία έως 15.000 χλμ. 

Προηγμένη τεχνολογική υπεροχή
Ως γνήσιος εκπρόσωπος της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το νέο Expert διακρίνεται για την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά που πλέον, αναβαθμίζεται περαιτέρω χάρη σε προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως τα Active Safety Brake ενώ, για τις απαιτητικές συνθήκες χρήσης, η Peugeot Professionnel προσφέρει το «Grip Control» που αναλαμβάνει να αυξήσει τα επίπεδα πρόσφυσης του οχήματος σε περιπτώσεις όπου ο συντελεστής πρόσφυσης του οδοστρώματος είναι περιορισμένος. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ