Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι ισορροπίες αλλάζουν

11.310 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα, πολλά και σημαντικά νέα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα από την κατηγορία των «ελαφρών» Van αναμένεται να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά. Στις σελίδες που ακολουθούν σας προσφέρουμε τα σημαντικότερα εξ αυτών.

Ηκατηγορία των ελαφρών Van ουσιαστικά αφορά στα οχήματα με μεικτό βάρος κάτω των 3,5t. που είναι σε θέση να μεταφέρουν φορτία έως και 1,5t. ενώ την ίδια στιγμή, διακρίνονται για την εξαιρετική ευελιξία τους εντός της πόλης. 
Σε αντίθεση με μοντέλα όπως τα Peugeot Boxer, Citroen Jumper ή Fiat Ducato, προτάσεις όπως τα Expert, Jumpy και Talento (ο αντικαταστάτης του Scudo αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας), είναι σε θέση να ανταποκριθούν εξίσου καλά σε μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων εμφανίζοντας παράλληλα περιορισμένες διαστάσεις αμαξώματος αλλά και χαμηλότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας. 
Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, πολλές και σημαντικές διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν προγραμματίσει την παρουσίαση σημαντικών νέων εκπροσώπων που, λόγω και της προσεχούς Διεθνούς Εκθέσεων Επαγγελματικών οχημάτων του Ανοβέρου που διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2016. 
Μοντέλα όπως το νέο Nissan NV300 (θα αντικαταστήσει το Primastar) ή το Fiat Talento (αντικαταστάτης του Scudo), δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί επίσημα ωστόσο, για το σύνολο σχεδόν των υπολοίπων εκπροσώπων που σας παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν, οι εταιρείες έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά. 
Σε κάθε περίπτωση, με βάση τα όσα μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό αφιέρωμα που ετοιμάσαμε, η εν λόγω κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών μεταβάλλεται πλήρως, αποκτώντας βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες, νέους –αποδοτικότερους- κινητήρες που πληρούν τις προδιαγραφές της Euro6 καθώς και σημαντικές «έξυπνες» λύσεις ως προς την υποστήριξη του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού καθΆ όλη τη διάρκεια της ημέρας.