Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο νέος εκπρόσωπος της Nissan με την ονομασία «NV300» αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Σεπτέμβριο του 2016.

Nissan NV300 - Ο αντικαταστάτης του Primastar

Η Nissan έχει αποφασίσει να ανανεώσει πλήρως την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα και μετά το NV400 και τη νέα γενιά του Navara, μέσα στο φθινόπωρο του 2016 θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ ο αντικαταστάτης του Primastar, με την ονομασία NV300. 
Όπως καθίσταται σαφές και από το όνομα του, το NV300 θα τοποθετηθεί μεταξύ των NV200 και NV400 που είναι ήδη διαθέσιμα και στη χώρα μας ενώ η σχεδιαστική του φιλοσοφία υιοθετεί πλήρως τις επιταγές του προτύπου «Emotional Geometry» της ιαπωνικής εταιρείας, όπως αυτή αποτυπώνεται και στα νέα Juke, Qashqai & X-Trail. 
Σαφή τεχνικά χαρακτηριστικά για τις διαστάσεις και τις μεταφορικές δυνατότητες του νέου Nissan NV300 δεν έχουν ανακοινωθεί ωστόσο, δεδομένου ότι βασίζεται στις νέες γενιές των Renault Trafic και Opel Vivaro, μπορούμε ασφαλώς να εκτιμήσουμε πως θα είναι διαθέσιμο με μεικτό βάρος 2,7 – 2,9t. και ωφέλιμο φορτίο έως 1.200 κιλών. Αντίστοιχα, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης, αναλογικά θα κυμαίνεται από τα 5,2 – 8,4 κ.μ.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως το νέο NV300, όπως και τα υπόλοιπα ελαφρά επαγγελματικά της Nissan, θα συνοδεύεται από Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 5 ετών ή 160.000 χλμ. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ