Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναλόγως της έκδοσης, ο χώρος φόρτωσης του Jumper μπορεί να φιλοξενήσει φορτία με βάρος έως 1,5t., όγκο έως 15,0κ.μ. και μήκος έως και 3.705 χλστ.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος ενώ το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας παραπέμπει σε επιβατικά οχήματα.

Το νέο Citroen Jumper αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές και με καλή σχέση τιμής – αξίας, επιλογές και της ελληνικής αγοράς.

Citroen Jumper - Ακαταμάχητο και αποδοτικό

Ο μεγαλύτερος σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες, εκπρόσωπος της Citroen για την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών διακρίνεται για τον… πολυσύνθετο χαρακτήρα του δεδομένου ότι είναι διαθέσιμος σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος με διάφορα μήκη οχήματος και μεταξονίου καθώς και τρεις επιλογές ως προς το ύψος της οροφής. Σε ότι αφορά στο εσωτερικό της καμπίνας, οι τρεις επιβαίνοντες θα εκτιμήσουν τον καλαίσθητο διάκοσμο με τις πολλαπλές θήκες και αποθηκευτικούς χώρους για πάσης φύσεως μικροαντικείμενα ενώ τα αναπαυτικά καθίσματα είναι σε θέση να διατηρήσουν ξεκούραστους τους επιβάτες… επί μακρόν. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή όπως αντίστοιχα πληρέστατο είναι και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που σε πολλές από τις εκδόσεις του Jumper δεν υπολείπεται σε τίποτε των αντίστοιχων, επιβατικών οχημάτων της γαλλικής εταιρείας.

Ωφέλιμο έως και 1,5t., όγκος έως και 15,0κ.μ.
Αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, οι εκδόσεις Van του Citroen Jumper προσφέρονται με τρία μήκη αμαξώματος καθώς και ισάριθμες επιλογές ως προς το ύψος της οροφής αλλά και το μήκος του μεταξονίου. Ο χώρος φόρτωσης έχει ωφέλιμο μήκος από 2,67 – 3,7μ. και ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι τόσο το ωφέλιμο πλάτος των 1,87μ. (1.422 χλστ. μεταξύ των θόλων), όσο και το μεγάλο πλάτος της πλευρικής ή της πίσω θύρας. Το κατώφλι φόρτωσης δεν υπερβαίνει τα 600 χλστ. ενώ, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τους 3,5t., το Jumper Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1,5t. Τέλος αναλόγως της έκδοσης, μπορεί να έλξει φορτία με φρένα βάρους έως και 2.500 κιλών.
Αποδοτικός κινητήρας 130 ίππων
Ο κινητήρας των 2,2λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Jumper αποδίδει 130 ίππους και 320 Nm ροπής με τη μέση κατανάλωση του να περιορίζεται έως και στα 6,8 λτ./100χλμ. και τις εκπομπές ρύπων στα 180 g/km αντίστοιχα. Στις εκδόσεις μάλιστα με σύστημα Stop&Start, η μέση κατανάλωση μπορεί να μειωθεί έως και 6,6λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 175 g/km.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ