Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Transit εξακολουθεί να αποτελεί την πιο εμπορική επιλογή στα μεγάλα Vans τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και σε πολλές ακόμη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλόγως της έκδοσης του, μπορεί να μεταφέρει φορτία με όγκο έως 15,1κ.μ. και βάρος έως 2,2t.

Ο εσωτερικός διάκοσμος προσφέρει ανέσεις επιβατικού οχήματος ενώ πολλοί, μεγάλοι σε διαστάσεις και εύκολα προσβάσιμοι είναι οι διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι.

Ο νέος –Euro6- EcoBlue πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. αποδίδει ισχύ 105, 130 ή 170 ίππων με μέση κατανάλωση από 6,2λτ./100χλμ.

Ford Transit - Με νέα καρδιά και πολλαπλές αναβαθμίσεις

Πλήρως ανανεωμένη, η νέα γενιά του Ford Transit συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία την εξαιρετική εμπορική της πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χάρη στις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, τη φινετσάτη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και το υψηλό επίπεδο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας που απαντάται σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό της καμπίνας, το νέο Transit είναι σε θέση να υποστηρίξει τρεις επιβάτες παρέχοντας τους ένα υψηλό επίπεδο άνεσης αλλά και ασφάλειας με τον σχετικό εξοπλισμό να μην εμφανίζει ουσιαστικά ελλείψεις και να ενσωματώνει ορισμένες από τις πιο προηγμένες λύσεις που έχει να επιδείξει στην παρούσα φάση η παγκόσμια αυτοκίνηση και μάλιστα, όχι μόνο στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων. Επιπρόσθετα, εξαιρετική είναι η δουλειά που έχει γίνει αναφορικά με τη διασφάλιση πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων.

Με ωφέλιμο έως και 2,2t. 
Διαθέσιμο με τρία μήκη αμαξώματος και ύψος έως και 2,66μ., το Ford Transit Van είναι σε θέση να προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 3.083χλστ. έως και 4.256 χλστ. ενώ την ίδια στιγμή το ωφέλιμο πλάτος του ορίζεται στα 1.392 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών.
Όλα τα παραπάνω, διασφαλίζουν τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με όγκο από 9,5 – 15,1κ.μ. και βάρος έως και 2.196 κιλών ενώ το πλάτος της πλευρικής θύρας (προαιρετικά και δύο) κυμαίνεται από τα 1,3 – 1,7μ. αναλόγως του μήκους του αμαξώματος.

Νέος «EcoBlue» με ισχύ από 105 – 170 ίππους
Ο ολοκαίνουργιος πετρελαιοκινητήρων των 2,0λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Transit προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ από 105 – 170 ίππους και ροπή από 360 – 405 Nm ενώ είναι ελαφρύτερος, πιο οικονομικός σε καύσιμο και σαφέστατα πιο… οικολογικός σε σχέση με το μηχανικό σύνολο των 2,2λτ. που έχει αντικαταστήσει.

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ