Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολυσύνθετο και με εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, το Fiat Ducato συγκαταλέγεται στα πιο εμπορικά Vans όλων των εποχών για την ΕΕ.

Επιπρόσθετα, πληρέστατος είναι και ο κατάλογος εξειδικευμένων λύσεων που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

… αναλόγως της έκδοσης, το Ducato είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος άνω των 2,1t. και όγκο έως και 17,0κ.μ.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του ιταλικού μοντέλου θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ενώ…

Fiat Ducato - Στην… 6η νεότητα του

Ωφέλιμος όγκος έως και 7,73κ.μ.
Με περισσότερες από 2,9εκ. πωλήσεις από το 1981, το Fiat Ducato έχει δίκαια αποσπάσει μια περίοπτη θέση στο… πάνθεον των κορυφαίων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και έχει συμβάλλει στην πολύ καλή εμπορική πορεία της Fiat Professional και στην ελληνική αγορά.
Με εξαιρετικό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, ο λειτουργικός και ποιοτικά κατασκευασμένος εσωτερικός του διάκοσμος είναι σε θέση να προσφέρει αμέτρητα δρομολόγια σε συνθήκες επιβατικού οχήματος για τους επιβάτες του ενώ πολλαπλές λύσεις όπως τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων, οι μεγάλοι χώροι για μικροαντικείμενα και οι ανθεκτικές στην σκληρή χρήση (και εύκολες στον καθαρισμό) επενδύσεις, καθιστούν το Fiat Ducato μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη με περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Με ωφέλιμο έως και άνω των 2,1t. 
Η έκτη γενιά του Ducato είναι διαθέσιμη ως Van και στην ελληνική αγορά με τρία μήκη αμαξώματος, ισάριθμα μεταξόνια καθώς και τρεις επιλογές ως προς το ύψος της οροφής.
Με βάση τα παραπάνω, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης έχει μήκος από 2,67 – 4,07μ., πλάτος 1,87μ. (1.422 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος από 1.662 – 2.172 χλστ.
Πέραν αυτού, με το μεικτό βάρος του οχήματος να ανέρχεται έως και στους 4,25t., το Fiat Ducato είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 2.172 κιλά. Τέλος, ιδιαίτερα ευρύ είναι το άνοιγμα τόσο της πλευρικής όσο και της πίσω θύρας.

Μέση κατανάλωση από 5,9λτ./100χλμ.
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του Ducato περιλαμβάνει επιλογές πετρελαίου με χωρητικότητα 2,0 ή 2,3λτ. που αποδίδουν ισχύ από 115 έως και 177 ίππων καθώς και τις εκδόσεις «Natural Power» με τον κινητήρα φυσικού αερίου των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 136 ίππων και απαιτεί μόλις 8,9kg CNG ανά 100 χλμ.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ