Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του VW Crafter θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με τον τίτλο του «International Van of the Year 2017» στις αποσκευές της.

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος, το νέο Crafter Van θα προσφέρει ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως και 18,4 κ.μ.

Ιδιαίτερα αναβαθμισμένη η νέα καμπίνα του Crafter έχει να επιδείξει πολλαπλές νέες τεχνολογίες μεταξύ των οποίων ακόμη και καθίσματα με λειτουργία… μασάζ.

Volkswagen Crafter - Προ των πυλών το «International Van of the Year 2017»!

Μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και στην ελληνική αγορά η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Volkswagen Crafter, ένα μοντέλο που είναι σαφές πως θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στην κατηγορία των μεγάλων Vans δεδομένου ότι έχει να επιδείξει πολλαπλές τεχνολογικές εξελίξεις που για πρώτη φορά είναι διαθέσιμες σε όχημα της κατηγορίας.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης καθώς και πολλά ακόμη συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού ενώ σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχουν δεχθεί, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, οι αναρτήσεις, τα φρένα και φυσικά η καμπίνα των επιβατών. Η τελευταία προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας καθώς, μεταξύ άλλων, θα εφοδιάζεται με νέου τύπου καθίσματα «ergoComfort» που θα προσφέρουν ακόμη και… μασάζ! 

Ωφέλιμος όγκος έως και 18,4 κ.μ. 
Χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των εκδόσεων του νέου Crafter, το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς, με μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. με τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης να έχει μήκος έως 4.855 χλστ., πλάτος 1..832 χλστ. (1.380 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος έως και 2.196 χλστ. Επιγραμματικά, το νέο VW Crafter θα προσφέρεται με μήκος αμαξώματος έως και 7.391 χλστ., τρία μεταξόνια και ισάριθμα ύψη οροφής ενώ, ο μέγιστος ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης του για τις εκδόσεις Van θα ανέρχεται έως και στα 18,4 κ.μ.

Κινητήρες με μονό ή διπλό turbo και ισχύ από 102 – 177 ίππους
Η νέα γενιά πετρελαιοκινητήρων με χωρητικότητα 1.968 κ.εκ. θα είναι διαθέσιμη με μονό ή διπλό turbo που αποδίδουν ισχύ 102, 140 ή 177 ίππων και μέγιστη ροπή 300, 340 ή 410 Nm. Με μέση κατανάλωση έως και από 6,8λτ./100χλμ., οι εν λόγω κινητήρες θα συνεργάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή το νέο αυτόματο κιβώτιο «AQ450» με 8 σχέσεις. 


 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ