Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Peugeot Boxer διακρίνεται για το ιδιαίτερα περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας της.

Αναλόγως της έκδοσης, ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης στις εκδόσεις Van του Boxer, μπορεί να ανέλθει έως και στα 17,0κ.μ.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι κομψός σχεδιαστικά και παραπέμπει σε επιβατικά οχήματα ως προς το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους έως και τρεις επιβάτες του.

Peugeot Boxer - Με λύσεις για όλες τις χρήσεις

H πρόταση της Peugeot Professionnel στη γκάμα των μεγάλων Vans και της ελληνικής αγοράς, αποτελεί μια κομψή σχεδιαστικά, με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, επιλογή για μια μεγάλη γκάμα επιχειρηματιών που στόχο έχουν τη μεταφορά πάσης φύσεως φορτίων τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.
Με εξαιρετική ενεργητική ασφάλεια και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα που αναβαθμίζουν το επίπεδο άνεσης του οδηγού, το Boxer αποδεικνύει ευέλικτο εντός της πόλης και ακλόνητο… σαν βράχος στον αυτοκινητόδρομο, σε υψηλές ταχύτητες κίνησης.
Πέραν όλων των παραπάνω, το γαλλικό μοντέλο δεν παύει να αποτελεί μια επιλογή με πολύ καλή σχέση τιμής  - αξίας και ιδιαίτερα περιορισμό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Ωφέλιμος όγκος έως και 17,0κ.μ.
Διαθέσιμα με πολλαπλά μήκη αμαξώματος, τρεις τύπους οροφής καθώς και τρία μήκη μεταξονίου, το Boxer είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 8,0 – 17,0κ.μ. ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του ορίζεται έως και στα 1.870 κιλά.
Ο χώρος φόρτωσης του έχει μήκος από 2.670 – 4.070 χλστ. (ανάλογα με το μήκος του αμαξώματος) ενώ ένα από τα στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν το γαλλικό Van είναι το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος της καρότσας του (1.870 χλστ. και 1.422 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών).
Παράλληλα, το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος κυμαίνεται από τα 1.662 – 2.170 χλστ. ενώ ιδιαίτερα ευρύ είναι και το πλάτος της πλευρικής θύρας που αναλόγως του μήκους του αμαξώματος κυμαίνεται από τα 1.075 – 1.250 χλστ.
 
Νέος 2,0λιτρος «BlueHDi» 130 ίππων
Ο –νέας αντιρρυπαντικής- τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρας «BlueHDi» των 2,0λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Boxer είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά με ισχύ 130 ίππων και μέγιστη ροπή 350 Nm ενώ η μέση κατανάλωση καυσίμου του περιορίζεται έως και κάτω από το φάσμα των 7,0λτ./100χλμ., με βάση τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ