Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το MAN LionΆs Coach ανακηρύχθηκε κατά τη διάρκεια της Busworld 2019 ως το «International Coach of the Year 2019».

Παράλληλα, το MAN LionΆs City απέσπασε τον τίτλο του «Safety City Bus»…

… ενώ παρουσιάστηκε και στην πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση LionΆs City E με αυτονομία έως και 270 χλμ.

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το eTGE Combi, το πρώτο ηλεκτροκίνητο Mini-Bus της MAN Truck & Bus.

MAN Truck & Bus: «International Coach of the Year 2020» το Lions Coach!

15.222 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

¶κρως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή παρουσία της MAN Truck & Bus στη Busworld 2019 καθώς, πέραν της εντυπωσιακής πληρότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών και των τεχνολογικών καινοτομιών που παρουσίασε στους επισκέπτες της, απέσπασε και αρκετές, ιδιαίτερα σημαντικές βραβεύσεις, με κυριότερη όλων φυσικά την ανάδειξη του νέου τουριστικού MAN LionΆs Coach ως το «International Coach of the Year 2020».
Μεταξύ των νέων μοντέλων που η εταιρεία παρουσίασε στη Busworld 2019 αξίζει να αναφέρουμε το νέο LionΆs City 19 EfficientHybrid, ένα τριαξονικό –αρθρωτό- λεωφορείο μήκους 18,75μ. με έως και 38 θέσεις για καθήμενους, το οποίο παρουσιάστηκε και ως έκδοση με κινητήρα φυσικού αερίου.
Μάλιστα, το LionΆs City χάρη στο σύστημα EfficientHybrid και τα πολλαπλά καινοτόμα συστήματα ασφάλειας που ενσωματώνει, υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές πυρασφάλειας και ανατροπής της ΕΕ, απέσπασε και το Busworld Award «Safety City Bus».
Φυσικά, το εν λόγω μοντέλο παρουσιάστηκε και στην -ηλεκτροκίνητη- έκδοση LionΆs City E, με ισχύ 160 – 540 kW και συστοιχίες μπαταριών χωρητικότητας από 480 – 640 kWh, που διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία από 200 – 270 χλμ. (σε ευνοϊκές συνθήκες χρήσης), κατά τη μεταφορά έως και 120 επιβατών. Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε την –επίσης ηλεκτροκίνητη- έκδοση «eTGE Combi» του γνωστού Mini-Bus της MAN που είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 8 επιβάτες με αυτονομία έως 173 χλμ., με βάση το πρότυπο NEDC (έως 114 χλμ. με βάση το πρότυπο WLTP).
Μεγάλος πρωταγωνιστής το MAN LionΆs Coach
Πέραν όλων των παραπάνω, η… ατραξιόν στο περίπτερο της MAN Truck & Bus ήταν φυσικά το νέο LionΆs Coach, το κορυφαίο τουριστικό λεωφορείο της MAN Buses που διατίθεται ήδη σε εκδόσεις με τέσσερα μήκη αμαξώματος, και δυνατότητα μεταφοράς από 53 – 63 επιβάτες και από 11,7 – 14,3 κ.μ. αποσκευών.
Με αναβαθμισμένους κινητήρες Euro 6d με αυξημένη ισχύ (+30hp) και ροπή (+300Nm) σε σχέση με το παρελθόν, κατανάλωση καυσίμου έως και 19,4λτ./100χλμ. (!) και πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα «Optiview» που αντικαθιστά τους εξωτερικούς καθρέπτες με κάμερες (πρωτιά για τον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων), το LionΆs Coach απέσπασε με άνεση τον τίτλο του «International Coach of the Year 2020».