Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Fiat Professional συνοδεύονται πλέον από 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση (έως 200.000 χλμ.) και 5ετή Δωρεάν Οδική Βοήθεια.

Ολα τα Fiat Professional μοντέλα με 5ετή Εγγύηση!

24.811 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της πληρέστατης γκάμας της Fiat Professional είναι πλέον διαθέσιμα με 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση, παρέχοντας ένα επιπλέον εφόδιο στους ιδιοκτήτες τους.

Θέλοντας να παρέχει ένα ακόμη εχέγγυο για την απρόσκοπτη διαχείριση των καθημερινών απαιτήσεων με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι επαγγελματίες, η Fiat Professional αναβαθμίζει την Εργοστασιακή Εγγύηση που προσφέρει σε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της πληρέστατης γκάμας της, στα 5 έτη (ή εναλλακτικά έως τα 200.000 χλμ.)!
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως η εν λόγω Εργοστασιακή Εγγύηση καλύπτει και τη γκάμα των εκδόσεων «Natural Power» με καύσιμο το Φυσικό Αέριο (CNG), ενώ συνοδεύεται και από 5ετή Δωρεάν Οδική Βοήθεια.
Επιπρόσθετα, συνεχίζεται και η παροχή του ευέλικτου προγράμματος ¶τοκης Χρηματοδότησης μέσω της FCA Capital, για τα μοντέλα Panda Van, Fiorino Van, Doblo Cargo και Talento Van, αλλά και των υπολοίπων –ιδιαίτερα προνομιακών- επιλογών χρηματοδότησης για το σύνολο της γκάμας της Fiat Professional.