Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Πολλαπλές αλλαγές στη σχεδίαση

    6.151 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2015)

    Aναμφίβολα, το νέο Vivaro είναι ένα ιδιαίτερα κομψό όχημα που καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη δυναμική και συνάμα στιβαρή σχεδίαση του αμαξώματος. Οι σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχο του εστιάζονται στο εμπρόσθιο τμήμα όπως τα νέα φωτιστικά σώματα με το χαρακτηριστικό σχήμα «φτερού» (όπως αναφέρει η Opel), είναι τοποθετημένα πιο ψηλά. Η νέα μάσκα όπου δεσπόζει το χρωμιωμένο λογότυπο της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με έναν πιο ογκώδη προφυλακτήρα ενώ η κλίση του καλύμματος του κινητήρα «δένει» αρμονικά με τις έντονα κεκλιμένες εμπρόσθιες κολώνες όπου εδράζεται το παρμπρίζ.
    Η γνωστή καμπύλη (Jumpo) του αμαξώματος πάνω από τον χώρο για τον οδηγό έχει μειωθεί σημαντικά ωστόσο, σημαντικά βελτιωμένος είναι και ο αεροδυναμικός συντελεστής του οχήματος. Στο πίσω μέρος του αμαξώματος παρατηρούμε τα επίσης –νέας σχεδίασης- φωτιστικά σώματα.
    Παράλληλα, ένα από τα στοιχεία που παρατηρεί κανείς άμεσα στο εσωτερικό του νέου Vivaro είναι η ανυψωμένη θέση οδήγησης, γεγονός που σε συνδυασμό με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και τους νέους καθρέπτες, διευρύνει σημαντικά το περιμετρικό οπτικό πεδίο το οδηγού. 

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)