Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Κινητήρες με ισχύ 115 – 140 ίππων

    6.152 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2015)

    Tο νέο Vivaro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με δύο πετρελαιοκινητήρες 1,6λτ. που αποδίδουν ισχύ 115 ή 140 ίππων.
    Για τις ανάγκες της φωτογράφησης είχαμε στη διάθεση μας το ισχυρότερο εκ των δύο μηχανικών συνόλων που χάρη στο διπλό turbo (Bi-Turbo), έχει απόδοση 140 ίππων και 340 Nm ροπής. Χάρη στο διπλό υπερσυμπιεστή, η απόκριση του είναι άμεση από το χαμηλό φάσμα των στροφών λειτουργίας του καθώς αξίζει να αναφέρουμε πως από τις 1.500σ.α.λ. είναι διαθέσιμό το σύνολο της ροπής του.
    Στην πράξη, η συνεργασία του με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο είναι εξαιρετική ενώ, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μέση κατανάλωση του ξεκινά από 6,1λτ./100χλμ. και οι εκπομπές ρύπων από τα 160g/km αντίστοιχα.
    Αυτό επιτυγχάνεται χάρη και στη διαδικασία «ecoDrive» που ενεργοποιείται με το πάτημα εντός κουμπιού στην κεντρική κονσόλα με αποτέλεσμα την μείωση της ροπής και ισχύος του κινητήρα καθώς και με το σύστημα «Start & Stop».
    Επιπρόσθετα, το ρεζερβουάρ καυσίμων των 80λτ. διασφαλίζει μια εντυπωσιακή αυτονομία στο γερμανικό μοντέλο ενώ, σύμφωνα με την αντιπροσωπεία, τα διαστήματα μεταξύ των service ανέρχονται πλέον στα 40.000χλμ. ή σε 2ετή βάση.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)