Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Opel Vivaro Combi 1,6 CDTi Bi-Turbo

6.128 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2015)

Με τον χαρακτηρισμό του τίτλου θεωρούμε πως μπορεί να καταγραφεί με όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις η αίσθηση που σου προσφέρει η νέα γενιά του Vivaro (στην επιβατική έκδοση Combi) που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε επί ελληνικού εδάφους. Ομοιογενές, με εξαιρετικό κινητήρα, πολύ καλή εργονομία και ουδέτερη οδική συμπεριφορά στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, το νέο Opel Vivaro θα προκαλέσει σημαντικούς… πονοκεφάλους στον ανταγωνισμό, χάρη και στην πολύ σχέση τιμής – αξίας που επιδεικνύει.

Μέσα στο καλοκαίρι του 2014, όταν και είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για πρώτη φορά το νέο Opel Vivaro επί γερμανικού εδάφους, κατά την επίσημη παρουσίαση του, οι υπεύθυνοι της Opel αναφέρθηκαν στους στόχους που έχουν θέσει για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων. Συγκεκριμένα, η Opel σκοπεύει στην αύξηση των πωλήσεων της στα LCVs κατά 80% μέχρι το 2020 (σε πανευρωπαϊκό επίπεδο)…
Στους καιρούς που ζούμε, μια τέτοια εκτίμηση ενδεχομένως να φαντάζει ουτοπική ωστόσο, αν αναλογιστείτε την πληρέστατη γκάμα της που περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα
Corsavan, Combo, Vivaro και Movano, ίσως βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Θα θέλαμε επίσης να προσθέσουμε πως, στην περίπτωση που αποφασίσετε να γνωρίσετε από κοντά τη νέα γενιά του Opel Vivaro, ενδεχομένως και να αναθεωρήσετε πλήρως την άποψη σας!
Διατηρώντας ουσιαστικά αναλλοίωτες τις –έτσι και αλλιώς- πολύ καλές διαστάσεις του χώρου φόρτωσης (ή του χώρου για τους επιβάτες στις εκδόσεις Combi), το νέο Opel Vivaro έχει δεχθεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις στους τομείς που απαιτούνταν και το αποτέλεσμα, ίσως και να αποτελεί μια εκ των κορυφαίων προτάσεων στην κατηγορία των ελαφρών Van ή των Mini-Buses με δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών.
Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό δείχνουν πως θα αντέξουν ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος. Επιπρόσθετα, πίσω από το τιμόνι του νέου Vivaro, ο οδηγός θα αισθανθεί άνετα και οικεία, ενώ με την πάροδο των χιλιομέτρων θα αντιληφθεί πως βρίσκεται εντός ενός οχήματος που του θέτει ελάχιστους περιορισμούς ως προς τον ρυθμό που μπορεί να ακολουθήσει τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.
Ας γνωρίσουμε λοιπόν το νέο Opel Vivaro Combi λίγο καλύτερα… 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)