Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Piaggio Porter είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1,1t.

    Piaggio Porter: Ηρακλής «τσέπης»!

    87.206 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Το Piaggio Porter έχει καταφέρει να κερδίσει την παγκόσμια αποδοχή ως ένα από τα πιο αποδοτικά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα των τελευταίων δεκαετιών.
    Παρά τις ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του, είναι σε θέση να προσφέρει το 60% του συνολικού μήκους του για την υποστήριξη υπερκατασκευών πάσης φύσεως ενώ, με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 2,2t., είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 1.120 κιλών!
    Εκτός από την αποδεδειγμένη αξιοπιστία, την ευελιξία (κύκλος στροφής 4μ.) και το περιορισμένο Κόστος Χρήσης, το Porter προσφέρεται σε εκδόσεις με ανοικτό, ανατρεπόμενο ή και κλειστό χώρο φόρτωσης, με τον τελευταίο να μπορεί να δεχθεί ακόμη και διασκευές ψυκτικού θαλάμου.
    Αναλόγως της έκδοσης (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο), το Porter και οι εκδόσεις Porter Maxxi, έχουν να επιδείξουν μήκος αμαξώματος από 3,42 – 4,36μ., με ωφέλιμο χώρο φόρτωσης μήκους από 1,98 – 2,77μ. και πλάτος από 1,33 – 1,50μ.
    Την ίδια στιγμή, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 1,5 – 2,2t., το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει στις εκδόσεις με ανοικτή καρότσα κυμαίνεται από τα 520 – 1.120 κιλά.
    Παράλληλα, την κίνηση του Piaggio Porter αναλαμβάνει ο κινητήρας MultiTech των 1.299 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 83 ίππων και ροπή 112Nm με καύσιμο τη βενζίνη. Ωστόσο, το εν λόγω μηχανικό σύνολο διατίθεται και ως διπλού καυσίμου στις εκδόσεις «Ecopower» (βενζίνη – υγραέριο/LPG) ή «Greenpower» (βενζίνη – φυσικό αέριο/CNG).