Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του VW Transporter διακρίνεται για την αποδοτικότητα της.

    Volkswagen Transporter T6.1: Τεχνολογική υπεροχή

    87.203 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Η νέα γενιά του Transporter μόλις ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά και πέραν του εντυπωσιακού τεχνολογικού υπόβαθρου που επιδεικνύει στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και των συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού, δεν παύει να αποτελεί ένα αξιόπιστο και αποδοτικό… εργαλείο για πάσης φύσεως χρήσεις.
    Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος με ισάριθμες εκδοχές μεταξονίου, το VW T6.1 Transporter είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία με μήκος από 2,45 – 3,3μ. μήκος.
    Σε ότι αφορά στις εκδόσεις κινητήρα, το νέο Μεσαίο Van της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέρεται με τρεις επιλογές ισχύος ενός 2,0λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 110, 150 ή 199 ίππων με μέγιστη ροπή 250, 340 ή 450 Nm.
    Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων ή ένα αυτόματο κιβώτιο ενώ, φυσικά υπάρχουν και επιλογές με μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς (4MOTION) για όσους επιθυμούν να κινηθούν ακόμη και σε αρκετά απαιτητικές διαδρομές.