Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Strike είναι η νέα γενιά τρακτέρ της Lamborghini.

    Lamborghini Strike: Ιδανικό για όλους τους στόχους σας

    87.204 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2019)

    Η νέα σειρά Strike της θρυλικής ιταλικής εταιρείας διατίθεται στην κατηγορία ισχύος από 80 – 120hp με νέα καμπίνα, σχεδιασμένη από τον διάσημο Οίκο Giugiaro, προκειμένου να παρέχει αυξημένη άνεση και εργονομία.
    Το μεσαίο αυτό τρακτέρ είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την LS με μηχανική ρεβέρσα και την GS με υδραυλική ρεβέρσα.
    Παράλληλα, προσφέρεται με ευρεία γκάμα κιβωτίων που περιλαμβάνει από το πλήρως μηχανικό ή Hi-Lo έως και με τρεις βαθμίδες Powershift.
    Παράλληλα, το νέο Strike διαθέτει το σύστημα «Stop & Go» που ενισχύει την απόδοση της υδραυλικής ρεβέρσας, επιτρέποντας στον οδηγό χειρισμούς με χρήση μόνο του πεντάλ του φρένου, χωρίς συμπλέκτη.
    Επιπρόσθετα στα χαρακτηριστικά του νέου τρακτέρ της Lamborghini αξίζει να αναφέρουμε στοιχεία όπως: δεξαμενή καυσίμου 145λτ. + 8λτ. AdBlue, ανυψωτική ικανότητα πίσω υδραυλικού έως 5,4t., δυνατότητα για 8 εξωτερικές παροχές υδραυλικών και προαιρετικά συστήματα Park Brake και SDD στο τιμόνι για άνεση στις μανούβρες.
    Ο νέος κινητήρας FARMotion με 3 ή 4 κυλίνδρους φέρει νέο σύστημα Common Rail με πίεση 2.000bar και διαδικασία EGR για την επεξεργασία των καυσαερίων.
    Τέλος, τα ελαστικά του είναι της MITAS, σε διάφορες διαστάσεις για κάθε είδους εφαρμογή.
    Τα τρακτέρ της Lamborghini και τα ελαστικά MITAS εισάγει επίσημα για την ελληνική αγορά η εταιρεία «H ΔΗΜΗΤΡΑ» A.E. με μακρά και επιτυχημένη πορεία στην εμπορία αγροτικών μηχανημάτων για περισσότερα από 60 έτη.