Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
PACCAR Connect: Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης στόλου της DAF

PACCAR Connect: Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης στόλου της DAF

1.835 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2024)

- Θα παρέχει πληροφορίες σε πρώτο χρόνο για την απόδοση στόλου, οχημάτων και οδηγών
- Τα πάντα θα γίνονται εύκολα με έναν υπολογιστή, ένα lap top ή ένα τάμπλετ
- 10ετής η διάρκεια της εφαρμογής σε κάθε νέο μοντέλο XD, XB, XG, XF & XG+, ανεξαρτήτως ιδιοκτήτη

Θα παρέχει πληροφορίες σε πρώτο χρόνο για την απόδοση στόλου, οχημάτων και οδηγών

Η υπηρεσία PACCAR Connect είναι η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που έρχεται για να αναβαθμίσει τα logistics και την λειτουργία στόλου της DAF. Πώς; Παρέχοντας, μεταξύ άλλων, πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο ανά πάσα ώρα και στιγμή αναφορικά με την απόδοση του κάθε οχήματος, του στόλου συνολικά, των οδηγών, καθώς και των όποιων υλικοτεχνικών διαδικασιών.
Αυτό θα μπορεί να γίνεται είτε με online παρακολούθηση 24/7 είτε με αποστολή mail μέσω του «Report Scheduler». Από εκεί και πέρα, στον ψηφιακό πίνακα οργάνων χάρη στο νέο σύστημα θα εμφανίζονται πληροφορίες – βάσει των προτιμήσεων του κάθε οδηγού - σχετικά με τη διαδρομή και τα καύσιμα ενώ η ρύθμιση «geofencing» θα ενημερώνει τα κεντρικά του στόλου όποτε ένα φορτηγό θα πλησιάζει σε κάποιο σημείο παράδοσης ή όποτε θα βρίσκεται πάλι στο δρόμο ύστερα από κάποιο service ή κάποια επισκευή σε συνεργείο.
Στα πλεονεκτήματα, για τους ιδιοκτήτες στόλων που θέλουν να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα, είναι οι επιλογές «Eco Score» και «Vehicle Health», με την πρώτη να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του οδηγού και τη δεύτερη να ενημερώνει για την κατάσταση του οχήματος, ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρονικά περιθώρια για το επόμενο service.

Τα πάντα θα γίνονται πανεύκολα με έναν υπολογιστή, ένα lap top ή ένα τάμπλετ

Είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσα από τη χρήση lap top ή tablet, το ζητούμενο εδώ είναι η ευελιξία που παρέχεται από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα στην παρακολούθηση όλων των διαδικασιών logistics αλλά και της απόδοσης του στόλου.
Με υπηρεσίες hardware και software, φορητό τάμπλετ, καθώς και ένα διαδικτυακό portal που συνδέεται με κάθε συσκευή, το  PACCAR Connect παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να μεταφέρει απευθείας τα δεδομένα κάθε νέας διαδρομής, με τη διαδικασία να πραγματοποιείται από το κέντρο λειτουργιών του στόλου προς το σύστημα πλοήγησης της DAF.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10ετής η διάρκεια της εφαρμογής σε κάθε νέο μοντέλο XD, XB, XG, XF & XG+, ανεξαρτήτως ιδιοκτήτη

Εκτός από το γεγονός ότι κάθε μοντέλο τύπου XB, XD, XG, XF και XG+ της DAF θα διαθέτει εφεξής την υπηρεσία PACCAR Connect, το κάθε όχημα θα μπορεί επιπλέον να διατηρεί την πλατφόρμα για μια δεκαετία, ακόμα και αν έχουμε αλλαγή ιδιοκτήτη. Εκτός αυτού, οι χρήστες της παλιότερης πλατφόρμας, DAF Connect, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση λογισμικού δωρεάν προκειμένου να έχουν τη νέα και πιο εξελιγμένη πλατφόρμα.