Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η SsangYong θα παρουσιάσει ένα νέο Pick-Up με ωφέλιμο φορτίο έως και 1,0t.

Παρουσιάστηκε το νέο SsangYong PickUp

2.666 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Η SsangYong προχώρησε στην παρουσίασε ενός νέου Pick-Up που βασίζεται στο μοντέλο Rexton και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην ΕΕ στην προσεχή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης (8-18/3/2018).

Με πιθανότερες ονομασίες τις «Rexton Sports» ή «Q200», η SsangYong παρουσίασε ένα νέο Pick-Up που θα είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο βάρους 1,0t. και να έλξει trailers βάρος έως και 3,5t.
Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του στις αγορές της ΕΕ αναμένεται να γίνεται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (8 – 18 Μαρτίου 2018) και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Wild, Adventure, Prestige και Noblesse) με τις βασικές εκδόσεις να περιλαμβάνουν στον εξοπλισμό τους στοιχεία όπως ηλεκτρονικά ελεγχόμενους καθρέπτες, φώτα LED, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, cruise-control, A/C και φυσικά, πολλαπλά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς.
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, το νέο Pick-Up της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο diesel 2,2λτ. με απόδοση 181 ίππων και 420 Nm ροπής που θα συνεργάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ, πολύ πιθανή είναι η ύπαρξη ενός 2,0λιτρου βενζινοκινητήρα με ισχύ περίπου 225 ίππων.