Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εσωτερικό της καμπίνας του Isuzu D-Max κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με την ποιότητα κατασκευής και την πολύ καλή εργονομία του.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων του Mahindra Pick-Up είναι πληρέστατος ενώ, εντυπωσιακές είναι οι εσωτερικές διαστάσεις της καμπίνας των επιβατών και ειδικό το ωφέλιμο ύψος της.

Δυναμικός σχεδιαστικά και με πολύ καλή συναρμογή, ο εσωτερικός διάκοσμος του Mitsubishi L200 έχει να επιδείξει πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Εσωτερικό: Ποιοτικό το D-Max, δυναμικό το L200, ευρύχωρο το Mahindra

Οπλήρης εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αποτελεί το βασικό γνώρισμα όλων των μοντέλων ωστόσο, οι διαφορές στη σχεδίαση των τριών εκπροσώπων της κατηγορίας είναι σημαντικές. 
Στην περίπτωση του Isuzu D-Max, οι λιτές φόρμες και η συμπαγής κατασκευή αποτελούν το βασικότερο γνώρισμα του εσωτερικού διακόσμου ενώ, ως εξαιρετική κρίνεται και η εργονομία της θέσης των διαφόρων χειριστηρίων. 
Ο εσωτερικός διάκοσμος του Mitsubishi L200 είναι σαφέστατα πιο δυναμικός και αποτελείται από υλικά πολύ καλής ποιότητας με αντίστοιχο επίπεδο συναρμολόγησης. 
Όπως και στην περίπτωση του D-Max, οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι πολλοί και εύκολα προσβάσιμοι ενώ αξίζει να αναφέρουμε και το μεγάλο υποβραχιόνιο μεταξύ των καθισμάτων. 
Η τρίτη επιλογή που σας παρουσιάζουμε, το Mahindra Pick-Up τροποποιείται σημαντικά από τους ανταγωνιστές του, κυρίως σε ότι αφορά στις διαστάσεις της καμπίνας του με το μεγάλο πλάτος και το –σαφέστατα- κορυφαίο ύψος για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει πολλαπλές ηλεκτρικές ευκολίες καθώς και στοιχεία όπως π.χ. τα χειριστήρια στο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου ενώ, τα καθίσματα είναι αναπαυτικά και με πλούσιο αφρώδες υλικό. 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ