Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Pick-up Single Cab

18.084 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2015)

Πέραν των διπλοκάμπινων, υπέρ-εξοπλισμένων εκδόσεων, η κατηγορία των Pick-Up περιλαμβάνει και συγκεκριμένα οχήματα – εργαλεία μεταφέροντας φορτία άνω του 1,0t. κυριολεκτικά παντού.

Το οχήματα Pick-Up είναι η πιο εμπορική υποκατηγορία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική αγορά με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες καθΆ όλη τη διάρκεια της τελευταίας 20ετίας. 

Με υψηλές μεταφορικές δυνατότητες αλλά και ικανότητες κίνησης τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου χάρη στα προηγμένα συστήματα 4κίνησης, τα Pick-Up είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις χρήσης μιας μεγάλης γκάμας δραστηριοτήτων, επαγγελματικών ή μη. Ωστόσο, ιδιαίτερα τα οχήματα με μονή καμπίνα επιβατών (εκδόσεις Single Cab) που προσφέρουν το μέγιστο ωφέλιμο μήκος ως προς τον χώρο φόρτωσης τους, έχουν καταστεί συνώνυμα της σκληρής δουλειάς, καλύπτοντας με άνεση τη μεταφορά τόσο αγροτικών προϊόντων όσο και πολλών ακόμα χρήσεων. 

Δεδομένου και του γεωγραφικού ανάγλυφου της ευρύτερης ελληνικής επικράτειας με τις εκτενείς ορεινές και βραχώδεις περιοχές, τα Single Cab εξελίχθηκαν σε ένα από τα βασικότερα «εργαλεία» του Έλληνα αγρότη – κτηνοτρόφου και μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες στην ελληνική ύπαιθρο, αναφορικά με τα επαγγελματικά οχήματα. 

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις από τις πιο ελκυστικές προτάσεις της αγοράς στην παρούσα φάση, τα μονοκάμπινα Isuzu D-Max, Mahindra Pick-Up και Mitsubishi L200.