Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακόμη και με πλήρες φορτίο, το Mitsubishi L200 Single Cab θα κινηθεί με άνεση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, χάρη στο προηγμένο σύστημα 4κίνησης του.

Ουδέτερο και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης, το Isuzu D-Max επιτρέπει στον οδηγό του να εξοικειωθεί άμεσα με τις –μεγάλες- δυνατότητες του σε κάθε είδους διαδρομές.

Προβλέψιμο και με προοδευτικές αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, το Mahindra Pick-Up διατηρεί πάντοτε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Οδική συμπεριφορά: Απόσταση 225 χλστ. από το έδαφος για το Isuzu D-Max

Και οι τρεις επιλογές των μονοκάμπινων Pick-Up που παρουσιάζουμε, προσφέρονται σε εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης και στους δύο άξονες, γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική οδική τους συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. 
Ο εκπρόσωπος της Mitsubishi επιδεικνύει μια πολύ καλή επίδοση σε όλες τις αναλογίες του αμαξώματος (γωνίες προσέγγισης, διέλευσης και αποχώρησης) ενώ ως πολύ καλή κρίνεται και η απόσταση του από το έδαφος. 
Αντίστοιχα, το Mahindra Pick-Up εμφανίζει την καλύτερη γωνία προσέγγισης (36 μοίρες) μεταξύ των τριών την ίδια στιγμή που η ελάχιστη απόσταση του από το έδαφος ανέρχεται στα 210 χλστ. 
Τέλος το Isuzu D-Max έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων, ελάχιστη απόσταση του αμαξώματος του από το έδαφος της τάξης των 225 χλστ., μια πολύ καλή επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
Στον δρόμο, το Isuzu D-Max χαρακτηρίζεται από την ουδέτερη συμπεριφορά του ακόμη και στο όριο, στοιχείο που διασφαλίζεται και από την ύπαρξη πολλαπλών συστημάτων ελέγχου της ενεργητικής του ασφάλειας. Το Mitsubishi L200 επιδεικνύει έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα που γίνεται… απολαυστικός στις εκτός δρόμου διαδρομές ενώ, ο Mahindra Pick-Up θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ομοιογενές και με προοδευτικές αντιδράσεις που ελέγχονται εύκολα ακόμη και από τον άπειρο οδηγό.

 

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ